Shop SEMIC

Assistim al Meet Magento Spain 2017

21-11-2017

El 7 de novembre el Teatro Goya de Madrid va acollir l'esdeveniment oficial més important de la comunitat Magento i del sector eCommerce que té lloc a l'Estat: el Meet Magento Spain. Aquest esdeveniment gira entorn del món dels negocis i posa l'accent en comerciants i les últimes tendències en eCommerce. Un equip de tècnics de SEMIC s'hi va desplaçar per conéixer de primera mà les novetats i tendències en Magento i eCommerce.

Aquest any el Meet Magento comptava amb la presència d'empreses a nivell mundial relacionades amb el comerç electrònic com PayPal, eBay for Business o Amazon Play que van destacar en les seves ponències la velocitat dels avenços tecnològics com ara la intel·ligència artificial i el canvi de paradigma que suposarà per a l’eCommerce, a més de destacar l'augment de les vendes i la seguretat de les botigues en línia.

Els nostres tècnics van poder conèixer de primera mà les últimes apostes de Magento i descobrir noves funcionalitats de la versió 2 de la plataforma, destacant clarament l'aposta per el codi obert i el treball col·laboratiu. Una de les ponències més esperades va ser la que va realitzar Amasty, plataforma de mòduls, plugins i extensions per Magento, i es va reiterar la importància de preveure els ciberatacs a partir d'una sèrie de bones pràctiques de programació, un dels temes més importants a causa de els atacs s'han realitzat en els últims mesos, en plataformes web i eCommerce.

           

 

Podem qualificar la jornada de molt interessant ja que programadors de tot el món van intercanviar impressions del sector eCommerce. A SEMIC estem en constant evolució i apostem per les noves tecnologies i les últimes tendències en desenvolupament. Treballem amb les millors plataformes com Magento per desenvolupar botigues online i poder oferir als nostres clients els millors productes del mercat actual.

Esperem amb ganes la nova edició de Meet Magento que serà al maig de 2018 a Barcelona.

Compartir en:

×
×
×