Algunes tendències en disseny web per aquest 2016

22-03-2016

Menú hamburguesa

Un deliciós nom que s'ha atribuït a un tipus de navegació, la principal funcionalitat és mostrar o ocultar els elements del menú, deixant més espai per al contingut.
 

Fotos i vídeos HD

Es vol impactar, ja sigui amb imatges o vídeos a tota pantalla. Les capçaleres tendeixen a utilitzar tot l'ample permès.
 

Disseny minimalista

També conegut com 'flat design' segueix donant molt que parlar aquest 2016. Inspirat en la tinta i el paper, incorpora efectes de profunditat, ombres, transicions i animacions.
 

Tipografia expressiva

Sens dubte una de les novetats d'aquest 2016. La tipografia expressiva s'utilitza com una manera de comunicar, i no com un mitjà. Prima l'originalitat per poder transmetre i arribar a l'usuari final de forma àgil.
 

Animacions

La seva principal funció és la d'entretenir i captivar als usuaris que naveguen pel nostre web, fent la seva experiència d'usuari més agradable.
 

Vista en mode targetes

Es representen mostrant per tot arreu de la web. El seu ús, facilita una ràpida exploració dels elements que el componen. La seva forma rectangular fa que sigui més fàcil re-adaptar-lo a les diferents resolucions de pantalla.

 

Compartir en: