Aliança de SEMIC & Flexxible IT

13-12-2016

La gestió d'usuaris mòbils i escriptoris virtuals, una prioritat per a SEMIC

 

Flexxible IT, fabricant de Flexxible | VDI System, es complementa amb les línies de negoci de serveis gestionats Cloud i Easy Workplace. La solució, provada a nivell de hardware i de software, permetrà a SEMIC aconseguir un desplegament d'escriptoris virtuals o workplace complet de forma fàcil, ràpida i fiable.

Amb aquest acord, SEMIC podrà desplegar fàcilment escriptoris virtuals individuals per a cada usuari, adaptats al seu perfil tant en entorns On-Premise com Cloud.

Entre els beneficis que aporta Flexxible | VDI System, que pot ser implantada en múltiples entorns d'usuaris, destaquen la seva facilitat de desplegament mitjançant plantilles, la gestió i administració centralitzada de tota la infraestructura VDI i des de qualsevol lloc, el control i manteniment centralitzat de tots els elements físics i lògics de la solució, la seva escalabilitat horitzontal en instal·lacions On-Premise o entorns Cloud, i el seu sistema de seguretat, que garanteix la continuïtat del desktop i, per tant, del negoci.

A aquests beneficis cal sumar les diferents àrees de negoci de SEMIC, que ens permeten donar solucions End-to End en projectes de VDI, abordant-los des de la implantació de les diferents tecnologies associades, fins al suport, manteniment i gestió de les diferents peticions, mitjançant els serveis de Service Desk.

Flexxible | VDI System és una solució basada en software i hardware per aconseguir un desplegament d'escriptoris virtuals fàcil, ràpid i fiable, que permeti l'escalabilitat horitzontal de 100% i tot això encaminat a millorar l'experiència de l'usuari final. La solució incorpora una capa de programari (Flexxible | VDI US) que proporciona al departament de suport IT la capacitat de gestionar fàcilment milers d'usuaris, fins i tot en una modalitat multi-tenant, des d'una única consola centralitzada.

En paraules de Jordi Solé, director tècnic de SEMIC, "En combinació amb els nostres serveis i experiència, Flexxible IT ens permet executar projectes transversals des del Back-end a l'usuari final, oferint-los una solució fiable, efectiva i quantificable, tant en l'entorn de VDI, com en els nostres serveis gestionats".

En paraules de Sebastià Prat, CEO de Flexxible IT, "Flexxible | VDI OS, és una tecnologia desenvolupada íntegrament per Flexxible IT, única al mercat, que permet desplegar i gestionar qualsevol entorn de virtual workplace d'una forma fàcil, ràpida i segura, amb eines específiques per al departament d'IT del client, que facilitaran el seu desplegament, gestió i control de tot l'entorn".

Virtualització, emmagatzematge, sistemes o backup: tenim la solució a la mida de les necessitats de la teva empresa. Contacta'ns!

 

 

Compartir en: