ATMDigital de Aruba

Fecha: 
06/10/2020 - 10:00 a 20:00

A SEMIC som Gold Partner d'Aruba i en el nostre equip comptem amb un dels dos Aruba Ambassors d'Espanya, per això, ens fa especial il·lusió convidar-te a l'esdeveniment #ATMDigital, ja que la situació actual fa que els esdeveniments de referència dels nostres fabricants es transformin i s'adaptin a el nou escenari.

Aquest és el cas de l'Atmhosphere d'Aruba, un esdeveniment de referència en el sector IT que aquest any es converteix en el #ATMDigital, on serem partícips d'anuncis molt interessants.

Aquest any Aruba ha plantejat un esdeveniment que es desenvoluparà en una plataforma digital en la que tindràs tot tipus de contingut tècnic a la teva disposició durant més de 5 mesos.

Registrant a #ATMDigital no només podràs accedir a les Key Note dels directius d'Aruba, sinó també a demos virtuals, visitar el centre d'experiència client de Santa Clara, accedir a l'Airheads Lounge, organitzar trobades amb els líders Aruba i molt més!

No et perdis la Key Note del Fundador i President d'Aruba Keerti Melkorte que tindrà lloc el proper 10 de Juny a les 10.00 hores. Des SEMIC t'animem a inscriure't a la plataforma #ATM Digital aquí.

 

Compartir en:

×
×