Cap de setmana de talent informàtic: participem a la HackEPS

23-11-2017

L'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida, va acollir el passat cap de setmana el seu primer hackathon, o el que és el mateix, una marató informàtica. La trobada està organitzada per Lleida Developers, un grup de Meetup que agrupa unes 250 persones relacionades amb el camp de la informàtica de la ciutat de Lleida i voltants, tant professionals, com a estudiants, professors i aficionats.

Durant el cap de setmana del 18 i 19 de novembre, un centenar d'enginyers informàtics van haver de fer front a diferents reptes proposats per empreses del sector tecnològic i relacionats amb el desenvolupament de programari que hauran de resoldre en 24 hores, posant a prova enginy, habilitat i coneixements. SEMIC va ser una de les cinc empreses participants i va llançar un repte en el qual els desenvolupadors havien de superar un joc format per diferents reptes informàtics i matemàtics. Dissabte al matí, les empreses van presentar els reptes i els equips disposaven de 24 hores per resoldre'ls. Les primeres solucions van començar a arribar a partir de les 3 de la matinada. Diumenge, després de valorar els resultats, l'equip de SEMIC va triar un equip guanyador, format per 4 joves de Lleida: Gerard Rovira, Eduard Torres, Josep Pon i Ricard Garra.

 

 

Aquest matí els 4 premiats han estat convidats a les instal·lacions que SEMIC té al Parc Científic i Tecnològic de Lleida, on han pogut fer una visita i recollir el premi: 4 iPad 's de la marca Apple.

L'objectiu d'aquest tipus de maratons informàtiques és potenciar i descobrir el talent emergent a través de reptes informàtics realment enginyosos.

 

Compartir en: