Coneix l'estat del teu negoci a temps real

13-11-2015

Amb SAP Business One Hana ja és possible

Fa 50 anys, les dades i la informació d’una empresa es guardaven només en format paper. I el problema era com i on guardar-les físicament, com localitzar-les ràpidament, en definitiva, com gestionar-les correctament. Llavors van arribar els sistemes informàtics i d’enmagatzematge virtual (des de les targetes perforades al núvol) i semblava que amb la digitalització s’havien acabat tots els problemes. Es pensava que, per fi, les dades de les empreses estaven segures. Però va passar que molta informació es va continuar guardant físicament. Als problemes que suposa a l’hora de consultar les dades, tenir-les en diferents suports i fonts, també hi havia un risc de pèrdua d’informació virtualitzada. Però el veritable repte era com accedir a aquestes dades, com gestionar-les, com saber-les relacionar per convertir-les en coneixement i com posar-les al servei de la gent que les necessitava per treballar en el seu dia a dia. Des de fa 50 anys la tecnologia ha evolucionat d’una manera increïble en sistemes d’enmagatzematge eficients, amb sistemes de backup a prova de desastres. Però, i  en l’àmbit de l’accés i consulta de dades per poder prendre les millors decisions en el millor moment?

Per donar resposta a aquestes necessitats de les empreses que volen saber l’estat i evolució del seu negoci arriba SAP Hana, una nova base de dades in memory (en memòria) que permet l’anàlisi de les dades i quadres de comandament a temps real. Les dades, que es poden visualitzar en format gràfic o en taules, es poden exportar després a Excel per compartir-les, enviar-les per correu electrònic, etc. Amb SAP Hana s’han acabat els obsolets fulls de càlcul en Excel amb dades disperses. I arriba per fi la consulta de dades consolidades a temps real.

La nova BBDD SAP Business One Hana: punts forts

El nou sistema de bases de dades SAP Hana, disponible per a l'ERP SAP Business One, proporciona:

• Accés a temps real a dades fiables sobre totes les teves operacions empresarials
• Capacitat de crear i executar informes a temps real i de fer canvis sense el suport del departament de TI o de consultors externs.
• Elements llestos per utilitzar, inclosos informes i quadres de comandament prèviament creats.
• Cost total de propietat reduït, amb menys hardware i manteniment que el que requereixen les bases de dades tradicionals.

En propers posts anirem desgranant les funcionalitats d’aquest nou sistema de base de dades i descobrirem com podem convertir les dades en informació de valor per prendre les millors decisions. Fins llavors, us recomenem que feu una ullada a aquest video per saber com funciona SAP Hana.

Si necessites informació addicional sobre SAP Hana, només cal que contactis amb nosaltres i un consultor t'explicarà amb més detall les funcionalitats d'aquest nou sistema de bases de dades en memòria. Truca'ns al 902 109 120 o bé envia'ns un correu electrònic a semic@semic.es.

 

Compartir en: