Congrés Govern Digital Local (CGD)

Fecha: 
09/17/2019 - 10:00 a 09/19/2019 - 20:00

El Congrés de Govern Digital és el fòrum de debat de referència a Catalunya en l’àmbit de l’administració digital amb major influència i impacte. La nostra marca especialitzada en Administració Pública, eCityclic, estarà present per a transferir el coneixement i la col·laboració amb l’Administració Pública.

En aquesta quarta edició es fomentaran els projectes i iniciatives que persegueixen una transformació digital de les dinàmiques, els processos i les formes de treball de les entitats més properes a la ciutadania amb l’objectiu de donar resposta als nous reptes que ens tocarà enfrontar derivats de la revolució social, econòmica i cultural que suposa la societat digital.

El Congrés de Govern Digital va especialment dirigit a responsables i càrrecs tècnics de les àrees i de serveis involucrats en la transformació i modernització de les seves institucions, així com a experts públics i/o privats en el marc de la transformació digital de les organitzacions.

El programa estarà centrat en 3 idees principals:

  • El model de relació (ciutadania/empresa),
  • el model de gestió (inter i intra administrativa)
  • i el model d’infraestructures.

I focalitzant iniciatives en aquests àmbits transversals o principis inspiradors tals com innovació, serveis al mòbil (proactius i personalitzats), normativa i protecció de dades, usabilitat i accessibilitat, gestió del canvi, talent digital, co-creació (amb ciutadania, empreses, tercers sectors) i importància de dades. 

Si formes part de l’Administració Pública, esperem veure’t al CGD!

 

Compartir en:

×
×