Shop SEMIC

El 84% dels ajuntaments catalans ja disposa de Portal de Transparència desenvolupat per SEMIC

11-04-2016

Tres mesos després de l’entrada en vigor el passat 1 de gener de 2016 de la Llei de Transparència ( Llei 19/2015 de 29 de desembre), ja hi ha 798 ajuntaments dels gairebé 1.000 ens locals de Catalunya que compten amb un portal de transparència, la plataforma tecnològica del qual ha estat desenvolupada per SEMIC.

L’AOC (Administació Oberta de Catalunya), que és l’entitat al servei de les administracions catalanes per facilitar i fer més efectiva l'e-Administració, acaba de fer pública aquesta xifra a través del seu blog.

Com a especialistes en solucions i serveis per a l’eGovern, a SEMIC estem molt orgullosos de que aquest 84% d’ajuntaments utilitzin la nostra solució tecnològica. I és un repte per nosaltres continuar oferint aquesta i altres eines per ajudar les Administracions en la seva transformació digital i també per ajudar-los a complir la legislació.

En aquest mapa, publicat per l'AOC, es pot veure l'alt nivell d'implantació del Portal de Transparència. Clica la imatge per ampliar la informació.

 

 

El valor diferencial d’una solució global de transparència i dades obertes

La nostra plataforma tecnològica és una solució global per a la creació portals de transparència i dades obertes que, a més de mostrar visualment en format web la informació i les dades de la gestió dels ajuntaments, s’integra amb un portal d’open data, també desenvolupat per nosaltres, un repositori de dades en format obert que prové de fonts de dades supramunicipals (Generalitat, Diputacions, etc.). Aquest és un dels nostres valors diferencials com a experts en l’àmbit de l’Administració electrònica.

Vols saber més coses sobre aquesta solució integral?  Posa't en contacte amb nosaltres i un dels nostres consultors t'ho explicarà.

Compartir en:

×
×
×