Shop SEMIC

El nostre pas per l'HP Reinvent - World Partner Forum 2019

27-03-2019

Els dies 18, 19 i 20 de març s'ha celebrat a Houston la reunió anual d'HP per a partners a nivell mundial

L'experiència del client i el model de negoci basat en els serveis han estat els principals temes de debat

 

 L'HP Reinvent reuneix més de 2.000 professionals vinculats amb HP a nivell mundial, entre els quals SEMIC com a partner estratègic de la companyia. En el nostre pas pel HP Reinvent hem conegut de primera mà les línies estratègiques d'HP, que es basen en el coneixement adquirit i les millores de capacitació per als partners.

Els canvis de model de negoci i de servei han ocupat un espai important aquests tres dies, i és que com ha apuntat la companyia, tant consumidors com les empreses estan evolucionant cap a l'economia col·laborativa i el consum de productes d'una forma molt diferent a la del passat. En paraules de Jos Brenkel, Director Global de Vendes i Estratègia:
 
"La transformació digital de la nostra economia global està afectant totes les facetes dels negocis a escala global, des de llocs de treball fins polítiques comercials i cadenes de subministrament. El nostre compromís de prendre mesures amb propòsit és indestructible al preparar-nos a nosaltres mateixos, als nostres socis i als nostres clients per al que ve a continuació ".
 
Davant d'aquest nou i canviant escenari, HP aposta per liderar la transició al model de negoci basat en serveis: XaaS, és a dir Everything-as-a-Service. Com a partner d'HP, SEMIC comptarà amb noves millores en l'àrea de formació, especialment amb el programa HP As-a-Service amb formació especialitzada, anàlisi del comportament de compra i recursos online optimitzats per a la venda estratègica orientada a resultats, entre d'altres millores. Sens dubte el pas per un esdeveniment com el HP Reinvent és una experiència altament enriquidora que ens aporta una visió global del que està per venir i ens empeny per liderar el canvi.

Compartir en:

×
×
×