Shop SEMIC

Els centres de reprografia de la UdG es transformen amb Justprint!®

31-07-2019

Aquest any la Universitat de Girona ha posat a disposició de la comunitat educativa un nou servei d'impressió de la mà de Justprint!®, la marca d'impressió gestionada de SEMIC.

Es tracta d'un servei basat en l'auto-servei i el pre-pagament que permet imprimir, copiar i escanejar des de diferents equips d'impressió distribuïts pels campus de Montilivi, Barri Vell i Centre. Com avantatge principal, destaca la facilitat de gestió dels treballs: ara, tant alumnes com professors, poden enviar a imprimir documents online, fins i tot des de casa gràcies al job ticketing, triar el format dels seus treballs a imprimir i recollir-los quan estiguin llestos, evitant cues i estalviant temps.

Des de la seva posada en marxa, a prop de 6.000 usuaris entre alumnes, professors, PAS i PDI ja gaudeixen d'aquest nou servei d'impressió gestionada, superant les expectatives inicials, que es va calcular sobre els 4.000 usuaris. JustPrint! ha articulat l'operativa de impressió i gestió d'aquesta nova plataforma basada en l'autoservei, amb un plataforma de pull-printing que "reté" la feina i permet triar la impressora de destí.

A més d'aquest servei diferencial, els nous centres segueixen oferint els serveis associats a la reprografia tradicional: enquadernació, impressió, format plotter, etc. amb preus molt competitius. Els centres de reprografia dels diferents campus no només han transformat el servei sinó també l'espai, adequant-lo a les noves necessitats i creant els fluxos de pas adequats per millorar l'experiència de l'usuari que passa pel centre.
 

  

Compartir en:

×
×
×