Shop SEMIC

Els nous MacBook Pro

19-10-2021

Un gran poder comporta una gran creativitat

Els nous MacBook Pro de 14” i 16” s'han dissenyat tenint en compte a desenvolupadors, fotògrafs, cineastes, artistes 3D, científics, productors musicals i qualsevol persona que vulgui gaudir del millor portàtil del món.

 

El nou MacBook Pro ofereix un rendiment fora de sèrie als professionals. Amb la potència del xip M1 Pro o la superpotència del xip M1 Max, podràs treballar al màxim i gaudir d'una autonomia impressionant. A més, estrena una espectacular pantalla Liquid Retina XDR i ports a mansalva. Tingues-ho clar: ja no hi haurà projecte que se't resisteixi.

Una CPU i GPU fora de sèrie.

Els nous MacBook Pro de 14” i 16”, presentats ahir, han aparegut amb els xips més potents mai creats per Apple. Fins a 10 nuclis de CPU, 32 nuclis de GPU i 64 GB de memòria unificada, acceleració ProRes i una eficiència energètica líder en el sector.

 

Un prodigi de la tecnologia que permet fer coses fins ara inimaginables, com la compilació de projectes Xcode més ràpides que mai. Oferint:

-              CPU de fins a 10 nuclis amb un rendiment fins a 3,7 vegades superior per a fer tasques complexes en un sospir.

-              GPU de fins a 32 nuclis amb gràfics fins a 13,4 vegades més veloces per a accelerar els jocs i apps més exigents.

-              Neural Engine de 16 nuclis que multiplica per 11 la velocitat de l'aprenentatge automàtic.

-              Fins a 64 GB de memòria unificada perquè tot sigui ràpid i fluid

 

Preparat per treballar: La potència per a pros.

Els nous MacBook Pro de 14” i 16” canvien les regles del joc a través de la increïble bateria dirigida pels xips M1 Pro i M1 Max. Fins a un 70% menys de consum energètic.

A més, inclou tot el necessari per a connectar tots els dispositius que necessites a través de les entrades Thunderbolt4 i poder treballar amb les targetes SD dels teus dispositius. I moltes coses més per a millorar l'experiència de treball a través de totes les seves connexions:

-              Càmera FaceTimeHD a 1080p amb processador de senyal d'imatge avançat per a una major nitidesa en les videollamadas

-             Sistema de sis altaveus amb cancel·lació de força en els woofers

-              Conjunt de tres micròfons de qualitat professional per a captar la teva veu amb més claredat

-             Tres ports Thunderbolt4 (USB-C), port HDMI, ranura per a targetes SDXC, presa per a auriculars i port MagSafe3

-              Wifi de sisena generació per a una connexió ultraràpida

-              Teclat MagicKeyboard retroiluminat amb TouchID per a desbloquejar i pagar amb total seguretat

 

El company ideal del xip M1 Pro y M1 Max: macOS Monterey

Els nous MacBook Pro 14” i 16” vénen de sèrie amb macOS Monterey, la versió més recent del sistema operatiu de l'ordinador més avançat del món. La combinació ofereix als usuaris un rendiment i una productivitat mai vista.

Tot això permet noves maneres de connectar amb amics i familiars, treballar a través de la resta de dispositius Apple i no perdre la concentració. A més, els plans AppleCare+ estan disponibles per als nous models de MacBook.

 

Reserva el teu nou MacBook Pro i gaudeix del millor MacBook Pro creat per Apple.

Compartir en:

×
×
×