Shop SEMIC

Emmagatzematge intel·ligent amb HPE Nimble Storage: un cas d'èxit de SEMIC i HPE

16-01-2019

Jordi Solé, Enterprise BDM i Aruba Ambassador de SEMIC, afirma que "estem a punt de viure un canvi de paradigma gràcies a la intel·ligència artificial". Big Data, Machine learning, Artificial Intelligence ... són conceptes que han arribat a l'entorn TI per quedar-se, i que suposaran un canvi de paradigma.

Concretament, SEMIC ha estat pioner en la tecnologia Nimble de HPE, amb un any d'experiència provada en la nostra pròpia infraestructura. HPE Nimble és una solució d'emmagatzematge intel·ligent que permet, entre altres coses, predir l'evolució de les dades en una anàlisi conjunta amb l'entorn de virtualització. La intel·ligència artificial Infosight, incorporada a la cabina Nimble, aporta informació integrada i en temps real de l'emmagatzematge, la xarxa de dades i la plataforma de virtualització, per detectar qualsevol anomalia en l'ecosistema d'IT. Un dels aspectes que més ha sorprès ha estat la seva capacitat d'anàlisi i predictibilitat, amb els que es poden obtenir dades i mètriques de gran valor.

HPE ha seleccionat SEMIC per donar a conèixer aquest cas d'èxit, a través un vídeo de 4 minuts de durada, en el qual s'explica amb detall les principals avantatges d'HPE Nimble. Al vídeo hi participa Jordi Solé, juntament amb Mario López Gutiérrez, Indirect Sales Storage Business Development Manager de Hewlett Packard Enterprise, i podem veure part de l'equip de SEMIC a Madrid.
 

Compartir en:

×
×
×