Shop SEMIC

Entrega dels 4 iPads als guanyadors del HackEPS

18-01-2019

HackEPS és un hackathon o  marató informàtica, que promou la descoberta de talent emergent a través de reptes informàtics
SEMIC va crear un repte amb 5 enigmes, en el que varen participar 15 grups
L'equip guanyador del repte de SEMIC estava format per Ferran Velasco, Andreu Gallofé, Bernat Torres i Víctor Sánchez, estudiants de la UPC

 

Ahir va tenir lloc a les oficines de SEMIC Barcelona l'acte de lliurament de 4 iPad, com a premi a la resolució del repte tecnològic que va proposar la companyia en el marc de la HackEPS, la segona hackathon o marató informàtica de Lleida, organitzada el passat mes de novembre. La HackEPS, organitzada per Lleida Developers, un grup de Meetup que agrupa prop de 250 persones relacionades amb el camp de la informàtica de la ciutat de Lleida i voltants, va tenir lloc els passats 17 i 18 de novembre a l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la UDL.

LA HackEPS és una activitat, que té per objectiu el desenvolupament d'un software determinat en 24 hores, i en aquesta edició va comptar amb la participació de 100 persones distribuïdes en equips de 4 membres. Amb aquest tipus de maratons informàtiques es pretén potenciar i descobrir el talent emergent a través de reptes informàtics realment enginyosos.  L'organització de la HAckEPS va atorgar enguany, un total de cinc premis a cinc equips guanyadors.

SEMIC va ser una de les cinc empreses participants i va llençar un repte on els desenvolupadors havien resoldre 5 enigmes, entre els que hi havia problemes matemàtics a resoldre amb l'ús de programació i algoritmes òptims, problemes de criptografia, desxifrar contrasenyes, etc. Els reptes tenien per objectiu trobar estudiants amb molt d'enginy i capacitats resolutives.

   

A les imatges hi podem veure als representants de SEMIC Marc Pàmpols i Alba Garrós, exposant el repte de SEMIC, al que s'hi van inscriure 15 grups, la gran majoria dels inscrits, i els participants van comptar amb 24 hores per resoldre'ls, sent l'equip guanyador aquell que en podia resoldre més i en el menor temps possible. 

Entre tots els equips presentats al repte de SEMIC, el guanyador va ser el format per Ferran Velasco, Andreu Gallofé, Bernat Torres i Víctor Sánchez, tots quatre estudiants de la UPC que varen rebre ahir el seu iPad Air 2, que podem veure a la imatge de portada junt amb Pau Pujolà, el director de Màrqueting de SEMIC.

 

Compartir en:

×
×
×