Shop SEMIC

Èxit del Hack & Beers Lleida

12-04-2016

El Parc Científic de Lleida va acollir la segona edició del Hack & Beers, un esdeveniment totalment consolidat en el sector de la ciberseguretat.

 

El 7 d’abril es va celebrar el Hack & Beers Lleida, una iniciativa dinamitzada per SVT Cloud & Security Services que reuneix a professionals i gent interessada en sistemes informàtics i de seguretat. Aquesta reunió es caracteritza per l’alt nivel de professionalitat dels seus ponents, en un ambient distès mentre es prenen unes cerveses.

SEMIC va participar-hi amb la ponència del nostre company Marc Pàmpols, que va explicar les particularitats del món de la “Demoscene”, l’orígen dels grups de hackers i crackers de software més coneguts en l’actualitat, així com les animacions 3D en només 4kb de memòria.

El món de la Ciberseguritat requereix un alt nivel de col·laboració i compartició del coneixement, per tal de poder fer front a les tècniques cada cop més sofisticades d’intrusió per part dels hackers, que poden posar en perill els sistemes d’informació de qualsevol empresa. Per això el Hack & Beers és un format amb molt èxit dins del seu sector, que pràcticament no necessita presentació. Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Bilbao o Córdoba són algunes de les ciutats que celebren aquestes sessions. Aquesta és la segona edició del Hack & Beers Lleida en menys de dos anys. 

Compartir en:

×
×
×