ForumEduca

Fecha: 
07/07/2020 - 17:00 a 18:30

El 7 de juliol a les 17h, a Talent Garden de c / Juan de Mariana nº15, a Madrid, tindrà lloc ForumEduca, l'esdeveniment que reunirà els actors rellevants de el món de l'educació. Aquesta trobada és el pròleg de l'Fòrum One2One que se celebrarà els propers 14 i 15 d'octubre.

Un esdeveniment exclusiu dirigit a el món de l'educació. Sota una fórmula innovadora, reuneix als principals protagonistes de el sector: Grups educatius, centres escolars i proveïdors de solucions.

L'esdeveniment consistirà en dos debats en directe. El primer d'ells sobre tecnologia i continguts, amb representants de Google, Microsoft i Apple, entre d'altres, i el segon debat titulat "Els col·legis: l'hora de la veritat" on diferents directors i coordinadors TIC d'escoles exposaran els seus casos i experiències.

Des de SEMIC apostem per esdeveniments innovadors, on l'educació estigui al centre i la tecnologia impulsi la consecució dels objectius educatius de les escoles i ajudi, a la vegada, al professorat en el seu dia a dia real. En aquesta jornada mantindrem trobades amb les escoles assistents per oferir-los tota la nostra ajuda, coneixement i experiència en el món de la tecnologia en l'educació.

A causa de el protocol establert pel COVID-19, hi haurà un aforament limitat.

Compartir en:

×
×
×