Inauguració SEMIC Girona

12-06-2018

SEMIC va inaugurar, el passat divendres 8 de juny, la nova oficina a Girona, ubicada al Parc Científic i Tecnològic UdG, a l’edifici Narcís Monturiol al Carrer Emili Grahit, núm. 91.

La inauguració va anar a càrrec d’Óscar López, CEO & Founder Partner de SEMIC; Carme Sala, directora de l’oficina de SEMIC a Girona; i va comptar amb la presència de Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, entre altres autoritats.

L'acte es va iniciar amb una visita a les instal·lacions per part de les autoritats, seguida de dues conferències a càrrec d’Ernest Sales, exvicepresident d'HP a escala mundial, i Ignacio Franzoni, Senior Systems Engineer en ciberseguretat a Fortinet.
La nova oficina de SEMIC a Girona prové de la integració de la companyia SistemesCAT, empresa TIC de les comarques gironines amb més de 28 anys de trajectòria al territori, i les instal·lacions ocupen un total de 235 m2.

La nova oficina de SEMIC a Girona estarà formada localment per dos equips de treball: un de comercial, encarregat de comercialitzar cinc línies de negoci (proveïdor de tecnologia; serveis d’infraestructura; serveis gestionats; solucions de negoci; administració electrònica; a més de tres especialitats en les verticals de Sanitat, Educació i Administració; i un departament tècnic, encarregat de donar servei als clients pel que fa a implantació, manteniment i gestió, dividit en les àrees Personal Systems; Enterprise Systems; JustPrint!

Compartir en: