Shop SEMIC

Jornada de Ciberseguretat a Córdoba

17-06-2016

La seguretat de la informació preocupa cada vegada més a les empreses i entitats públiques. Davant d'amenaces que es tornen més sofisticades, necessitem gestionar de forma eficaç i continuada la seguretat de les nostres dades, aplicacions i sistemes. I a tots els nivells: intern i extern. 

 

Aquesta setmana hem tingut ocasió de parlar sobre això durant la jornada organizada a Córdoba amb directors IT i responsables de seguretat de diferents empreses de la zona. Hi ha participat el nostre reconegut expert en ciberseguretat, Miguel Ángel Arroyo, que va captar l'atenció de tots els assitents amb una demostració pràctica en la que s'hi van evidenciar les vulnerabilitats dels sitemes de seguretat empresarials i com es produeixen els robatoris d'informació. En molts casos, es tracta de vulnerabilitats que passen inadvertides, com per exemple, els forats de seguretat d'alguns models d'impressores que permeten l'accés remot a la informació enviada a imprimir.

Els assistents van conéixer de primera mà la proposta de SEMIC per a gestionar la seguretat de forma més eficaç. I és que, com a experts en serveis gestionats de seguretat i de cloud, des de SEMIC proposem solucions pràctiques per establir mesures de proteccó en empreses i organismes públics. El nostre concepte es basa en acompanyar al client, de forma continuada, en tots els processos que tenen a veure amb la seguretat.

Un pla complet de protecció basat en aquestes tres premises: medició i evaluació de la situació amb auditories completes de l'estat de la seguretat, l'establiment de sistemes de protecció i detecció d'amenaces i, finalment, el seguiment continuat de l'estat de la seguretat amb MSOC: el nostre centre de Monitorizació, Seguretat i Operacions, que deteca i actua sobre les amenaces els 365 dies. 

Finalment, els assitents van poder compartir les seves experiències i inquietuds amb els nostres experts en seguretat en un brunch que va tenir lloc a l'hotel AC de Córdoba.

Si estàs preocupat per la seguretat de la informació o, simplement, t'agradaria conéixer les nostres solucions de seguretat i cloud gestionades, contacta'ns.

 

Compartir en:

×
×
×