Shop SEMIC

Jornada de Seguretat de la Informació a Sevilla

25-11-2016

Aquest dijous, 24 de novembre, SEMIC ha organitzat una jornada de Ciberseguretat a Sevilla, sota el títol “Las claves para la gestión de la seguridad”, que ha reunit a més de 30 persones entre responsables de les àrees de seguretat i sistemes, directors de projectes i responsables de serveis web, amb una àmplia representació de la Administració Pública andalusa.

Com es produeixen els robatoris d'informació? Com actuen els ciberdelinqüents?  Miguel Ángel Arroyo, reconegut expert en ciberseguretat, va iniciar la xerrada amb una demostració pràctica en la que es van posar de manifest les vulnerabilitats dels sistemes de seguretat empresarials i va demostrar com es produeixen aquest tipus de robatoris.

A continuació, els assistents van poder conèixer la proposta de seguretat en iOS; com a distribuïdor autoritzat d'Apple, SEMIC té la capacitat d'implantar i fer desplegaments automàtics i segurs d'equips en mobilitat. Un altre dels punts destacats de la jornada ha estat la plataforma de mobilitat empresarial Airwatch, una solució per a simplificar la gestió davant d'entorns mòbils empresarials cada cop més complexos.

Com a experts en serveis gestionats de seguretat i cloud, proposem solucions pràctiques per establir mesures de protecció en les empreses i els organismes públics. El nostre concepte per garantir la seguretat de la informació es basa en acompanyar al client, de forma continuada, en tots els processos que tenen a veure amb la seguretat.

Finalment, els assistents van compartir experiències i inquietuts amb els experts de SEMIC en un coffee break que va tenir lloc a l'Hotel Barceló Sevilla Renacimiento.

La seguretat de la informació preocupa cada cop més a les empreses i administracions públiques. Davant d'amenaces cada cop més sofisticades, creix la conscienciació per implementar mesures de seguretat eficaces que preservin les dades, aplicacions i sistemes. Contacta amb nosaltres i t'explicarem la nostra proposta.

 

Compartir en:

×
×
×