Shop SEMIC

La comunitat educativa ja està en plena transformació digital

24-10-2016

Durant tres dies, els assistents a SIMO han pogut conèixer la proposta de SEMIC, de la mà de Hewlett Packard i Microsoft.

 

9.000 visitants entre professors i responsables IT de diferents centres escolars de tot el país han assistit a SIMO, que ha destacat per la presència de partners IT com SEMIC. “Transformant l’Educació” ha estat el lema d’aquest Saló de referència, on s’ha pogut comprovar la tendència IT que està redefinint el model educatiu, amb l’ús de tecnologies que fomenten la participació de l’alumne i amb una clara tendència cap al aprenentatge immersiu.

Mostra d’això és la tecnologia 3D, amb una forta presència en aquesta edició i en contrapunt amb les pissarres, desaparegudes i substituïdes per pantalles interactives. L’stand de SEMIC, ubicat junt amb Hewlett Packard, estava equipat amb dispositius i pantalles interactives com Clevertouch, Smart o la impressora 3D XYZ, demostrant així el seu alineament amb les tendències actuals del sector.

Cal destacar la forta aposta de Microsoft pel sector de l’educació, proporcionant llicencies gratuïtes d’Office, Windows i Intune per a tot l’alumnat, al llicenciar-se a tot el personal del centre. Tant Microsoft com Hewlett Packard són dues peces fonamentals per l’estratègia TIC de SEMIC per aquest sector.

 

Eines i dispositius d’última generació

Les demostracions personalitzades han estat un autèntic reclam a l’stand de SEMIC, on els professionals han pogut comprovar tot el potencial educatiu de dispositius com Sprout, l’equip d’HP que està revolucionant el concepte de l’ensenyament de forma totalment digital i immersiva.

O les eines de Microsoft que potencien les habilitats de l’alumne per preparar-lo per a les exigències del mercat que es trobaran demà: pensament crític, treball col·laboratiu, intel·ligències múltiples, etc. A més, els assistents han pogut participar en el sorteig d’un taller de dues hores per actualitzar els seus coneixements sobre les eines de Microsoft com Office365, Sprout de HP, One Note, Skype Classroom o Sway. El sorteig estarà actiu fins el dia 28 d’octubre. Vols participar-hi? 

 

Partner IT global par la transformació pedagògica

El canvi de paradigma obliga als centres a canviar no només la seva forma de treballar, sinó també la seva infraestructura. Com a partner IT global, SEMIC pot donar resposta a aquestes noves necessitats: les aliances estratègics amb els principals fabricants confereixen a SEMIC la capacitat de dotar als centres educatius d’una infraestructura segura, flexible i ajustada a les seves necessitats.

Com s’ha pogut comprovar a SIMO, la seguretat preocupa molt a la comunitat educativa, així com el rendiment dels sistemes. En aquest sentit, SEMIC ha tingut oportunitat de presentar la seva proposta de seguretat de la mà de Fortinet. I és que l’augment de dispositius connectats, l’accés permanent a la informació, l’exigència de disponibilitat ininterrompuda de la documentació i les amenaces externes i internes que obliguen als centres assumir riscos i buscar solucions. SEMIC proposta un model de gestió de la seguretat eficaç i continuat.

Un altre dels aspectes que ha despertat més interès entre els assistents han estat les solucions gestionades de Justprint! i Easy WorkPlace per a la gestió del parc d’impressió i dels llocs de treball, respectivament. Es tracta de models de gestió quer permeten estalviar costos però també millorar la gestió del mateix centre.

Finalment, com a proveïdor tecnològic multimarca, SEMIC també facilita l’adquisició, la personalització, la distribució i el finançament dels equips per a alumnes i per al centre. Gràcies a la seva potent plataforma logística, té la capacitat de garantir l’entrega personalitzada a les famílies, complir les dates d’entrega acordades amb el centre i realitzar l’entrega de l’inventari i la maqueta al centre educatiu.

 

Des de SEMIC es valora molt positivament la participació a SIMO, on hem pogut parlar amb professors i responsables d’escoles, instituts i universitats de tot el país de la nostra proposta de Transformació Digital pedagògica.

 

Compartir en:

×
×
×