Presentem Sprout d'HP al Congrés Educatiu ITworldEdu

07-03-2016

L’ITworldEdu, que ha celebrat la seva vuitena edició els dies 7 i 8 de març a Barcelona, s’ha convertit en tota una referència pel sector tecnològic educatiu. Al llarg dels dos dies de congrés s’han donat a conèixer les últimes novetats tecnològiques, les millors experiències educatives i les aplicacions més innovadores per implementar les TIC a les aules.

A SEMIC, com a especialistes en TIC per a l'Educació, hem presentat en primícia pel sector educatiu la última novetat d'HP. Sprout és el dispositiu que revolucionarà la manera d’ensenyar. Amb la  fusió dels mons físic i digital permet desenvolupar la creativitat, la imaginació i el pensament. Sprout és un all-in-one d’alt rendiment, un monitor tàctil de 23”, una càmera de alta resolució, un escàner 3D, un projector de curta distància i una alfombreta capacitiva amb 20 punts tàctils. A més arriba amb una plataforma de software creada a mida. Vols conéixer totes les possibilitats que ofereix Sprout d'HP? Fes clic aquí.

Però Sprout no va ser l’única novetat destacada a l’espai d’exhibició de SEMIC.  El professor d’institut i Ambassador Teacher de Microsoft, Vicent Gadea, va demostrar com és el seu dia a dia a l’aula amb les eines de Microsoft, gràcies a les quals pot oferir classes més productives i interactives amb l’alumnat.

Eneas Castán, consultor prevenda de l’àrea de educació de SEMIC i Rafael Pérez, Responsable TIC del Colegio Amanecer, van oferir una de les xerrades més interessants dins dels Tallers de Bones Pràctiques, explicant com SEMIC i HP han ajudat al Colegio Amanecer, tant en l’elecció i l’aprovisionament dels dispositius pels alumnes (HP Pro Tablet 10), com en la implantació de l’eina de control de l’aula HP Classroom Manager. Rafael Pérez va destacar la necessitat de comptar amb un partner de confiança i proper que no només subministri els dispositius, sinó que també s’impliqui en la gestió del canvi, en el desenvolupament de la nova infraestructura i que entengui les necessitats del professorat en la immersió d’aquest nou entorn tecnològic.

Compartir en:

×
×
×