Shop SEMIC

Rebem la visita d'un grup d'alumnes d'un Màster de Ciberseguretat

02-04-2019

El dimarts 2 d'abril, un grup de 25 alumnes del Màster de Ciberseguretat promogut per Next International Business School, la Universitat de Lleida i la multinacional especialitzada en ciberseguetat S21sec, han visitat les nostres instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic de Lleida.

El grup, acompanyat pel professor Josep Mª Miret de l'Escola Politècnica Superior de la UdL, ha fet una ruta a les instal·lacions del Parc i posteriorment ha visitat la nostra empresa, on han pogut conèixer la nostra proposta IT. Durant la visita hem debatut sobre seguretat en infraestructures de xarxa amb el nostre expert David Ferrera, arquitecte de solucions de xarxa de SEMIC. I és que la seguretat està a l'ordre del dia de qualsevol organització: les exigències dels nous llocs de treball, la mobilitat i el IOT plantegen una sèrie reptes, que exigeixen a les empreses disposar d'una infraestructura de xarxes estable, segura i adaptada al nou paradigma laboral.

La visita s'ha convertit en un interessant debat tècnic i participatiu al voltant de la seguretat en els nous entorns de treball.
 

Compartir en:

×
×
×