Redissenyem la nova web de l'Ajuntament de Sevilla

31-07-2018

, s'ha encarregat del redisseny i reorganització dels continguts de la web corporativa de l'Ajuntament de Sevilla. El projecte ha estat contractat per l'Institut Tecnològic de l'Ajuntament de Sevilla (ITAS).

El projecte és una solució "clau en mà" dut a terme a través de eCityclic, la marca de SEMIC especialitzada en Administració electrònica. eCityclic té com a principal objectiu impulsar el canvi cap a una Administració Pública Digital.

La nova web compleix amb els següents objectius marcats:

  • Redisseny web, adaptable a tot tipus de dispositius (responsive). Amb una imatge i un aspecte actual i innovador, d'acord amb les noves tendències, respectant la imatge corporativa.
  • Reorganització de continguts, més intuïtius i senzills enfocats a la ciutadania i al teixit empresarial. Es tracta d'un web més accessible i usable, d'acord amb les normatives actuals d'accessibilitat (UNEIX 139803:2012 i WCAG 2,0) i usabilidad. Amb un nivell de conformitat amb nivell AAA, allí on ha estat possible (amb un mínim d'un nivell AA). S'ha complert amb les exigències d'accessibilitat, transparència i fiabilitat.
  • Revisió de la seguretat en els components d'ús de la solució tècnica (CMS Plone).

Podeu veure la web del projecte a: www.sevilla.org

Compartir en:

×
×