Shop SEMIC

Renovem el nostre compromís amb la qualitat i el medi ambient

10-12-2019

SEMIC ha renovat recentment les certificacions ISO 9001 i ISO 14001, normes internacionals que avalen el compromís amb la gestió de qualitat i de medi ambient, respectivament.

Un servei de qualitat

Un dels aspectes que des SEMIC posem en valor a l'hora de realitzar un projecte, és el nostre compromís per oferir un servei de qualitat i excel·lència. Acabem de renovar per tres anys la certificació ISO 9001, la norma internacional per a la gestió de la qualitat que ens permet implantar un sistema de gestió de qualitat i de millora contínua en tots els nostres processos. Amb aquesta renovació, ja són 18 els anys consecutius que portem oferint serveis amb garantia de qualitat, avalats per aquesta norma internacional.  

 

Compromís mediambiental

Des de l'any 2013 estem reconeguts per la certificació ISO 14001, la normal internacional que ens permet demostrar el nostre compromís amb la protecció de l'medi ambient, a través de la gestió dels riscos mediambientals generats, reduint l'impacte mediambiental i consolidant la nostra responsabilitat mediambiental. Paral·lelament, el 2015 vam adoptar una nova mesura a favor de la preservació de l'entorn, amb el consum d'energia 100% verda.

A més, el nostre compromís mediambiental està reconegut pel Ministeri per a la Transició Ecològica de el Govern d'Espanya, a través del "Registro de la Huella de Carbono". Es tracta d'un registre de caràcter totalment voluntari que té la vocació de fomentar el càlcul i reducció de la petjada de carboni per part de les organitzacions espanyoles, així com de promoure els projectes que millorin la capacitat d'embornal d'Espanya, constituint per tant com una mesura de lluita contra el canvi climàtic de caràcter horitzontal.

Compartir en:

×
×
×