SEMIC col•labora com a patrocinador de la 14ª edició de Relats Solidaris de l'Esport

06-04-2018

SEMIC col·labora un any més en la campanya Relats Solidaris de l'Esport, una iniciativa que es materialitza amb l'edició d'un llibre, l'objectiu del qual consisteix a recaptar fons per a causes solidàries.

Aquest any, l'esdeveniment ha comptat amb la presència com a padrí d'Ernesto Valverde, entrenador del FC Barcelona, i l'entitat a la qual es destinen els fons procedents de la venda del llibre, és Proactiva Open Arms, una organització sense ànim de lucre destinada al salvament i socorrisme de refugiats en les costes gregues i el Mediterrani Central.

Durant la presentació, Oscar Camps, Director de Proactiva Open Arms, ha agraït als periodistes haver escollit a Proactiva Open Arms i ha declarat que "no ens dediquem a salvar refugiats, estem en el mar rescatant nàufrags". Per tots és conegut que l'entitat ara no disposa del seu vaixell, ja que aquest es troba retingut a Itàlia. L'associació s'està plantejant comprar un nou vaixell ja el seu bloqueig "pot anar per a llarg".

Per la seva banda, Ernesto Valverde, ha comentat que “estic encantat de posar el seu gra de sorra per ajudar a les persones que rescaten i també per als integrants de Open Arms, que es juguen la vida en cada acció”.

Aquesta iniciativa benèfica suma ja la seva catorzena edició i ha comptat sempre amb padrins de renom com Leo Messi, Marc Márquez, Samuel Eto'o, David Vila, entre altres esportistes d'elit. En l'edició anterior es van aconseguir recaptar 63.000 euros amb la venda del llibre, que van ser destinats a l'associació Esclat, la missió de la qual és ajudar a afectats de paràlisi cerebral.

El llibre Relats Solidaris de l'Esport reuneix 50 històries escrites per periodistes esportius i està a la venda en les llibreries d'El Corte Inglés per tan sols 10 €, la qual cosa suposa un regal solidari ideal per a la festivitat de Sant Jordi.

SEMIC s'enorgulleix de participar en aquest esdeveniment des de 2013, una activitat social amb la qual comparteix els (els seus) valors que transmet, com: passió, confiança, equip i compromís.

Compartir en: