SEMIC col·labora en la 6ª edició de la First Lego League

02-03-2017

Hi han participat 260 escolars de Lleida, Barcelona, Girona, Osca i Saragossa, posant a prova el seu enginy i capacitat innovadora

 

La ciutat de Lleida ha acollit una nova edició de la First Lego League de la mà de l’Escola Politècnica Superior (EPS) i amb la col·laboració de SEMIC.

La First Lego League és una competició internacional que té com a objectiu incentivar l’enginy dels alumnes d’escoles i instituts de diferents províncies, a partir de desafiaments temàtics. Enguany, el repte girava al voltant de “Animal Allies”: trobar solucions innovadores que millorin les interaccions entre les persones i els animals, tant domèstics com salvatges, intentant solucionar  problemes relacionats amb la conservació d’espècies en perill, l’alimentació, el transport o la gestió de purins, entre altres.

Així mateix, en la competició de robots construïts pels participants mitjançant el sistema Lego Mindstorms, van intentar resoldre una sèrie de missions diferents en tres rondes de dos minuts i mig.

SEMIC ha col·laborat novament en aquesta edició, en la que ha concedit el Premi a la Inspiració, de la mà d’Alvaro Perera, soci fundador de SEMIC.

Compartir en: