SEMIC participa del 10è aniversari de l’ITworldEdu

19-04-2018

L’ITworldEdu és el congrés sobre innovació tecnològica en l’àmbit educatiu que congrega els màxims representants del sector amb la finalitat de conèixer solucions educatives i reflexionar conjuntament en el món educatiu. Enguany, aquest esdeveniment ja de referència dins el sector, celebra el seus deu anys i SEMIC no s’ho ha volgut perdre amb la seva presència.

 

SEMIC ha participat amb dues activitats, la sessió temàtica Lliçons i activitats interactives de Hacking STEM, a càrrec de Carolina Caballero, professora de Tecnologia d’ESO i Batxillerat del Grupo Sorolla de Valencia; i el workshop RTC en acció: Fem un escape room?, a càrrec de Fran Criado, coordinador TIC del Centre d’Estudis Montseny de Barcelona.
 

En les darreres edicions, l’ITworldEdu ha anat creixent en continguts, ponents i projecció nacional i internacional per esdevenir punt de referència en el sector TIC Educació gràcies a la qualitat del programa i a un enfocament dirigit al sector educatiu.

El clúster Edutech és l’entitat organitzadora amb la col·laboració d’Eurecat i el suport actiu de les administracions catalanes, en especial la Generalitat de Catalunya.
 

 

Compartir en: