Shop SEMIC

SEMIC, present a l'HPETSS de Götteborg

16-06-2016

La ciutat sueca acull l'esdeveniment anual d'HPE

 

Durant aquesta setmana se celebra a la ciutat sueca de Götteborg el “Hewlett Packard Enterprise Technology and Solutions Summit”, un dels esdeveniments tecnològics referents del sector que reuneix un exclusiu equip de consultors prevenda especialitzats, entre els quals hi assiteix Jordi Solé, director tècnic de SEMIC.

HPE TSS crea l’entorn perfecte per tal d’explorar com HPE permet l’èxit en el canviant món de l’informàtica. Cada any, des de SEMIC assistim a les diverses sessions tècniques i laboratoris que es posen en pràctica durant aquests dies, a més de tenir l’oportunitat de conèixer en primícia les últimes actualitzacions de la tecnologia de Storage, Servers, Aruba, Services, Hybrid IT, Data Center Solutions, Open Source y Software.

HPE organitza des de l’any 2006 el el Technology and Solutions Summit, considerat el principal esdeveniment de transferència de coneiexments tècnics de la zona EMEA, orientat a consultors prevendes especialitzats i arquitectes de solucions, que proporciona als seus participants les últimes notícies sobre innovacions de TI i dóna l’oportunitat als assistents de compartir experiències entre experts en tecnologia HPE.

Compartir en:

×
×
×