Shop SEMIC

Simplifica i vendràs més: sistema de confirmació de comandes onpage

06-07-2016

Com augmentar les teves vendes online amb un sistema de confirmació de comandes onpage al teu ecommerce 

La simplicitat és la clau. Ho és per comunicar i ho és també per vendre. I molt especialment per vendre online, quan generar confiança és vital. A SEMIC ho sabem molt bé i per això ja estem implantant als projectes d’ecommerce dels nostres clients un sistema de confirmació de comandes onpage, que redueix de 6 passos a 1 únic pas, el procés de compra que ha de seguir el client per finalitzar la comanda. T’ho expliquem. 

El check out de 6 passos ha passat a la història: benvingut el check out d’un únic pas!

La majoria de sistemes de check out o confirmació de comanda mostren diversos passos que el client ha d’anar completant per finalitzar la comanda:   

  1. Mètode de compra
  2. Informacióde facturació
  3. Informació del enviament
  4. Mètode d'enviament
  5. Informació de pagament
  6. Revisió de la comanda

La informació no es mostra d’un sol cop, sinó que es va mostrant per capes (veure representació en la imatge sota aquestes línies). L’usuari, tot i que pot fer la comanda com a convidat i no està obligat a registrar-se prèviament, triga uns minuts cumplimentar tota aquesta informació. I si es deixa alguna dada, el sistema no li permet avançar. A més, si està utilitzant un dispositu mòbil o tablet es pot afegir la dificultat que el disseny no sigui multidispositiu i, per tant, no sigui usable. Conseqüència: l’índex d’abandonament del carret de la compra es dispara.

 

Exemple d'una pantalla del sistema de check out amb aquests 6 passos:

 

Amb el sistema de realització de comandes online onpage, només és necessari un únic pas per formalitzar la compra online. Tota la informació necessària per confirmar la comanda, per confirmar el sistema d’enviament i l’adreça d’enviament, així com la introducció de codis de descompte promocionals es mostra i s’omple en una única pantalla. A més, l’usuari que accedeix a través de dispositiu mòbil, ho fa a una interfície amb disseny adaptatiu (responsive designe). Conseqüència: l’índex d’abandonament de carret es minimitza. En menys de 2 minuts ja es possible confirmar la comanda i fer el pagament. La simplicitat genera confiança i la confiança és el principal aliat a nivell comercial.  

 

Exemple d'una pantalla del sistema de comandes onpage:

 

Ho tenim més que provat i simplificar en el procès de compra online pot reduir fins a un 40% l’índex d’abandonament del carret de la compra. Vols saber com podem aplicar-ho a la teva botiga online? Truca’ns al 902 109 120 o escriu-nos i t’ho explicarem.

 

Compartir en:

×
×
×