Shop SEMIC

Sprout Days i la nostra aposta per l'educació

02-06-2016

Apostant per l'educació digital i interactiva

Durant el mes de maig, SEMIC ha organitzat els Sprout Days a Madrid i Barcelona.

 

Sprout Days

Amb l’objectiu de donar a conèixer de primera mà tots els avantatges d’aquest all-in-one d’HP, SEMIC ha organitzat els Sprout Days: tallers pràctics on els professores i responsables IT han pogut comprovar el potencial educatiu d’aquesta eina revolucionària.

Els Sprout Days s’han realitzat a Barcelona i Madrid, en un format pràctic i amb una exclusiva selecció de convidats, que ha permès crear grups reduïts on compartir experiències i centrar l’atenció en les necessitats específiques de cada centre educatiu. Durant el transcurs de les jornades, els professionals del sector han descobert noves vies en projectes pedagògics, així com un replantejament de la forma d’ensenyar al convertir l’aula en un espai on es fusionen dos móns: el físic i el digital. 

Sprout és l'aposta de SEMIC per l'educació digital, que ja va presentar en primícia en la 8a edició del congrés educatiu ITworldEdu el passat mes de maig. Veure notícia.

 

Una nova manera d'ensenyar

El que fa d’Sprout una eina d’alt potencial educatiu és la seva capacitat per fusionar el món físic i digital, fet que contribueix directament a potenciar la creativitat, la imaginació i el pensament, en un entorn totalment immersiu.

L’aprenentatge immersiu és una manera més natural d’aprendre i Sprout aconsegueix que la interacció sigui més intuïtiva i natural: per exemple, traslladant continguts d’una pantalla a una altra amb les mans, escanejant objectes en 3D o visualitzant les mans en pantalla. Està demostrar que aquest tipus d’aprenentatge facilita la comprensió als alumnes, ja que pot assimilar els processos d’una forma més natural.

Gus Schmedlen, vicepresident d’Educació d’HP Inc  ens parla d’aquesta fusió de les dues realitats: “Sprout d’HP transforma l’espai de l’escritori de laula en un espai de treball digital i físic que permet als professors inspirar d’una manera més natural, intuïtiva i creativa als seus alumnes. Mentre els estudiants aprenen de forma pràctica, poden deixar volar la seva imaginació com mai abans ho havien fet”.

 

Especialistes en solucions TIC per l'educació

SEMIC, com a partner tecnològic especialitzat en solucions per l’educació, contribueix al creixement de tot l’ecosistema Sprout, investigant i analitzant les noves aplicacions per tal que els centres puguin aprofitar el màxim potencial d’aquesta pionera tecnologia. Per això Sprout és l’aposta de SEMIC, doncs un dels principals objectius de l’empresa és apropar les solucions més innovadores als professionals de l’educació que vulguin donar un pas més, transformant el procés d’educació d’una forma ordenada.

Si vols veure tot e que es pot fer amb Sprout, fes clic aquí.

Vols més informació? Contacta amb nosaltres per e-mail o truca'ns al 902 109 120.

Compartir en:

×
×
×