Una jornada inspiradora sobre Transformació Pedagògica

27-04-2017

 

El Demo Center d’ HP Espanya a Sant Cugat del Vallès (Barcelona) ha acollit aquest matí la Jornada Formativa d'Innovació i Transformació Pedagògica, organitzada per la Federació Catalana de Centres Educatius juntament amb SEMIC.

La pluja i els embussos de primera hora del matí a Barcelona no han impedit que el Demo Center d'HP es quedés petit, reunint a representants de més de 35 centres educatius de Catalunya, interessats en aprofundir sobre la gran transformació que viu el sector educatiu i com les eines tecnològiques poden contribuir a aquest canvi de paradigma.

La jornada ha comptat amb els agents referent d'aquesta transformació pedagògica, com són HP, Microsoft i Aruba. Toni Jubes, director comercial de SEMIC a Catalunya –a la imatge, obrint la Jornada- ha explicat el paper que juga SEMIC com a partner especialista en el sector educatiu, per donar pas a les següents ponències: innovació, filosofia maker, aprenentatge col·laboratiu, Reinvent The Classroom ... i totes les eines que HP, Microsoft i Aruba proposen per afavorir aquest canvi.

La valoració ha estat molt positiva, tant per part dels organitzadors com dels assistents, que han qualificat la jornada com "altament professional i inspiradora".

 

 

Compartir en: