Intranet / Extranet

Comparteix coneixement i col·labora amb el teu equip i amb els teus clients

Posar en marxa un portal del treballador o un portal exclusiu per a proveïdors/distribuïdors, Compartir documentació amb el teu equip, accedir al directori de la plantilla i a les extensions telefòniques, sol·licitar i gestionar permisos/vacances... Aquestes són algunes de les funcionalitats de les plataformes Intranet/Extranet, que utilitzen l'entorn Internet per crear un espai privat de treball en equip.

 

 los empleados comparten conocimiento

 

Col·laboratives

Com a xarxa col·laborativa de serveis compartits, la Intranet/Extranet millora la comunicació interna i externa de la teva empresa. Unifica i centralitza la informació i la documentació necessària per millorar el dia a dia del teu negoci i facilita als teus clients, socis i proveïdors que puguin consultar informació com ara catàlegs, ofertes, promocions, butlletins, normatives, factures, etc.


Rentables

Com que s'optimitzen els processos i es centralitza l'accés a la informació corporativa, es redueixen els temps de cerca d'informació. També es reduïxen considerablement les despeses en desplaçaments i formació ja que és possible compartir documents sobre processos, informació sobre nous productes/serveis a través de la plataforma, etc.

mejoran los tiempos de búsqueda de información

 


privacidad y seguridad

 

Privades i segures

Basades en un sistema de permisos per usuari, aquestes plataformes garanteixen la màxima seguretat en l'accés a la informació. Permeten crear grups d'usuaris i perfils personals, als que l'administrador pot assignar la capacitat de visualitzar i/o editar la informació.


Escalables e integrades

Dissenyem projectes Intranet/Extranet que cobreixin les teves necessitats actuals i puguin cobrir les teues necessitats futures, totalment escalables i integrades amb les aplicacions de gestió que tu ja tinguis per gestionar el teu negoci

integrables y modulares

 

AMB QUINA TECNOLOGIA?

Treballem amb Liferay, un portal de gestió de continguts de codi obert escrit en Java que permet mostrar la informació a la Intranet/Extranet en funció del tipus d'usuari. Permet a més incorporar els fluxos de treball de manera que els continguts passin per diferents fases de creació, edició validació i aprovació i per diferents usuaris

logo Liferay
Contacta directament amb el nostre consultor
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.

Ajuntament de Vic

Per al consistori de Vic, hem implementat un projecte d'Intranet Municipal i de portal web per a la seva oficina de turisme. Hem dut a terme també un projecte de modernització administrativa i un servei de gestió tecnològica global. 

Llegeix més

nids: 306

Notícies relacionades