Ens reinventem a l'Administració Electrònica

Ara, les solucions que oferim a la Administració Pública tenen nom propi, eCityclic. Aquest nou concepte pretén apropar l'Administració Electrònica als ciutadans així com millorar la gestió interna dels propis Ajuntaments i altres entitats públiques

Descobreix la solució Registre electrónic de apoderaments >>
ecityclic

R.E.A.

Gestió d'apoderaments telemàtica i presencial

QUÈ ÉS EL REGISTRE ELECTRÒNIC D'APODERAMENTS?

El R.E.A. és una base de dades de representants que permet pal·liar les dificultats d'acreditar la representació dels interessats a través d'Internet.

Una solució dissenyada per a impulsar l'actuació davant l'Administració Pública en representació de tercers per via electrònica i poder donar compliment a la Llei 39/2015.

Més informació
  • Portal Municipal

Funcionalitats i característiques

Representacions

Representacions específiques i genèriques: L'àmbit de la representació pot ser total o parcial. Representacions Persona física/Persona jurídica. Representacions directes o amb confirmació.

Tramitació

Registre únic de Representants accessible per a la tramitació telemàtica. Admet l'opció de delegació per a la tramitació i la seva posterior “Passar a firmar” per part del representant.

Registre diari

La representació disposa d'un registre diari d'anotacions amb segell de temps electrònic que informa de tots els moviments realitzats per part del poderdant i del representant.

Tipus de representació

Per Internet mitjançant firma electrònica. Per compareixença personal a l'OMAC o a l'OAC. A través d'un document públic o document privat amb firma legítima. Amb la presentació de poders o escriptures (administradors).

Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
×
×