Haciendo real la Transformación Sanitaria

Fent real la Transformació Sanitària

A SEMIC apostem per oferir solucions a mida en el camp de la Sanitat que proporcionin un valor real als nostres clients.

Disposem de les aliances estratègiques i les capacitats necessàries per cobrir totes les àrees tecnològiques que un centre de salut requereix.

Posem a disposició del sector tots els equips de lloc de treball, sistemes, xarxes o impressió i totes les nostres capacitats en instal·lació, gestió, monitorització, suport i manteniment en infraestructures.

Centrats en el pacient

Millorar l'experiència del pacient i aliar-nos amb la tecnologia més puntera per crear sistemes d'informació i d'entreteniment per als pacients i als seus familiars: permetent l'accés a la seva agenda diària, interactuar amb l'equip sanitari o fer el seguiment sobre el seu progrés; mantenint el contacte amb familiars i amics fora de l'hospital i personalitzant al seu entreteniment més enllà de la televisió amb TDT.

IOT, Mobilitat i Seguretat

La mobilitat engloba un conjunt de productes, solucions i serveis que van des del dispositiu mòbil, la gestió de l'usuari i l'accés a les xarxes, fins a la gestió de les infraestructures i la seguretat.

Cobrim tota la infraestructura necessària per a la garantir la disponibilitat i seguretat de les dades mèdiques.

Som el proveïdor tecnològic referent en el sector sanitari espanyol.

Confien en nosaltres:

Vols més informació?
Contacta amb nosaltres:

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.