Serveis gestionats

No depenguis ni de tecnologies ni de fabricants i paga només pel que utilitzes

 • EASY WORKPLACE
  Serveis Gestionats del Lloc de Treball

  Garantim la disponibilitat dels seus equips de sobretaula, portàtils, tablets i smartphones.

  Diferents models de servei que inclouen l'aprovisionament, la monitorització i l'administració dels equips, el suport i l'atenció a l'usuari, la gestió de plataformes i l'administració de sistemes.

 • JUSTPRINT!
  Serveis Gestionats d'Impressió

  Som experts en impressió gestionada perquè puguis imprimir de forma eficient al preu per còpia més competitiu del mercat. Així tu només t'has de preocupar de posar paper.

  JustPrint! 1x1

  Per a la petita empresa o bé per a operacions puntuals que requereixin d'un o dos equips.

  Projectes JustPrint!

  Solució especialment dissenyada per a parcs d'impressió de pimes o grans empreses.

 • Serveis Gestionats de Seguretat i Cloud
  Serveis Cloud gestionats

  Serveis basats en núvol privat o híbrid, amb especialització en Seguretat de la Informació i centrats en oferir-te las màximes garanties de seguretat. Cloud computing Gestionat i Seguretat IT Gestionada com a servei.


sin inversiones

SENSE INVERSIONS INICIALS

Oferim serveis gestionats sobre parcs existents i, fins i tot, li facilitem una nova infraestructura sense necessitat de fer grans inversions inicials.

pago por uso

ESTALVI

Generem economies d'escala en la gestió dels serveis de TI i ens posem al costat del nostre client per reduir els seus costos, augmentar su satisfacció i obtenir el màxim rendiment de la seva infraestructura TI. Apostem per models de pagament per ús.

proceso de transición gestionado

TRANSICIÓ

El canvi en el model de gestió dels serveis sol ser crític. Conscients d'això, a SEMIC duem a terme els processos de transició seguint una metodologia i un control específics, basats en les millors pràctiques del mercat.

nids: Array
nids: Array