Shop SEMIC

Projectes eCommerce

Convertim als teu usuaris en clients

Coneixes actium digital?

ACTIUM Digital és la nova marca de SEMIC especialitzada en solucions digitals que neix amb la misió d'acompanyar a les empreses en la seva transformació digital.

eCommerce amb tecnologia Magento
Actium Digital

Atraure als teus usuaris serveix de poc si al final aquests no es converteixen en clients. Ho sabem molt bé. Per això t'ajudarem a crear una plataforma de comerç electrònic enfocada a la venda, que sigui rendible i que estigui integrada en el teu negoci tradicional. I si ja tens un sistema de comerç electrònic i no funciona, t'ajudarem a que ho faci

 

icono catálogo productos

CATÀLEG ONLINE

Si abans de llançar-te a la venda online vols provar amb mostrar el teu catàleg de productes o serveis a la xarxa, t'aconsellarem com fer-ho. Estudiarem el teu portfoli i dissenyarem un catàleg online personalitzat, 100% usable i adaptat a la teva estructura de productes i serveis.

icono proyectos B2C

B2C

Si el teu model de negoci es basa en la venta al consumidor final, desenvoluparem una plataforma de B2C (Business to consumer, o negocio a consumidor) que t'ajuda a obrir la teva pròpia botiga online, perquè els teus clients puguin comprar els teus productes des de qualsevol lloc, a qualsevol hora.

icono proyectos B2B

B2B

Si ets fabricant i el teu model de negoci es basa en la venta a altres empreses, distribuïdors o minoristes, necessites una plataforma de comerç electrònic B2B (Business to Business o negoci a negoci). Tindràs major projecció nacional e internacional. Amb un cost de inversió ajustat.

icono proyectos B2E

B2E

Amb el B2E (Business to Employee o Negocio a Empleados) oferiràs als teus equips interns, socis o proveïdors un espai corporatiu propi per a comprar online. Simplificaràs molt la logística de les teves vendes i podràs fidelitzar-los millor. Milloraràs la comunicació i la teva relació comercial amb ells serà molt més fluïda.

DONEM VALOR AL TEU ECOMMERCE

ESTRATÈGIA MULTICANAL

Si el teu model de negoci es basa en la venda en un únic canal (el físic) o si ja disposes d'un canal online, dissenyarem una estratègia de venda multicanal que combini el teu negoci tradicional i virtual, amb la venda sense stock (dropshipping), la venda a travès de les xarxes socials (Facebook, Pinterest, etc.), a travès d'altres plataformes de comerç electrònic com ara Amazon, o a travès d'altres marketplaces, etc.

icono venta multicanal

 


icono integración ERP

 

INTEGRACIÓ AMB EL TEU ERP

Integrem la gestió del teu negoci físic i virtual. Desenvolupem un connector que permeti que el teu negoci online es connecti amb el teu programa de gestió (SAP Business One, 4G, Navision, etc.) perquè totes les comandes, factures, abonaments i devolucions es vegin reflectits en el teu ERP i el teu stock estigui actualitzat a temps real. I perquè gestionis el teu catàleg de productes i serveis i la teva base de dades de clients de forma unificada.

¿COM HO FEM?

Desenvolupem projectes de comerç electrònic a mida sobre una plataforma flexible i escalable, que pugui créixer amb el teu negoci. I t'ajudem en tot el procés des de la conceptualització del projecte fins a la seva promoció a la xarxa. I si ja tens una botiga virtual, t'ajudem a fer-la créixer d'acord a les teves necessitats i recursos

 

  • OBJECTIUS
  • ESTRATÈGIA I PLANIFICACIÓ
  • EXPERIÈNCIA D'USUARI
  • DESENVOLUPAMENT I INTEGRACIÓ
  • PROMOCIÓ
  • FORMACIÓ I SUPORT
  • ANÀLISI DE RESULTATS

AMB QUINA TECNOLOGIA?

Apostem per plataformes professionals de desenvolupament de codi obert (Open Source) com a Magento perquè es basen en estàndards del mercat, estàn lliures de condicionants comercials i podem desenvolupar sobre el seu codi font. També perquè hi ha una comunitat de desenvolupadors que les mantenen i les milloren constantment, garantint-ne la continuïtat.

Magento és una solució d'ecommerce desenvolupada en PHP i MySQL molt flexible i adaptable a cada negoci. És escalable i fàcil d'integrar amb altres aplicacions, té optimizació SEO i suport per a múltiples monedes i idiomes. A més, permet a l'usuari amb una mínima formació gestionar el seu catàleg de productes.

Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.

Supermercats Plusfresc

Supermercats Plusfresc, important cadena de supermercats, ha tingut la necessitat de substituir el seu eCommerce per un altre més funcional, usable i intuïtiu per a potenciar una millor experiència de compra pels seus clients i aconseguir fidelitzar-los també a través del canal digital.

El resultat ha estat un eCommerce B2C a mida, amb Angular, integrat completament amb el seu ERP a través de Web Services, amb l'objectiu d'ajudar a impulsar les ventes digitals.

Un projecte de gran complexitat que ens fa sentir especialment orgullosos del nostre equip!

Visita la web
Veure casos d'èxit de: Retail | Projectes eCommerce

Zirus Moda

Zirus Moda és una empresa familiar dedicada a la fabricació i comercialització de calçat, roba i complements per a homes, dones i nens. Després de més de 40 anys d'experiència Zirus Moda combina tradició i les últimes tendències per obtenir els millors resultats.

L'any 2017 va confiar en SEMIC per desenvolupar amb tecnologia Magento, un eCommerce amb l'objectiu de poder oferir els seus productes en tot el territori espanyol.

Visita la web
Veure casos d'èxit de: Retail | Projectes eCommerce

Editorial Milenio

Editorial Milenio va ser creada l'any 1996 i des de la seva fundació porta editades més de 700 obres d'història, assaig, música, narrativa i filosofia, en 20 col·leccions que constitueixen un gran fons editorial. L'any 2015 es van transofrmar i van obrir una Botiga Virtual amb el clar objectiu de seguir creixent i posar la cultura a l'abast de tots

Visita la web
Veure casos d'èxit de: Retail | Projectes eCommerce

Agustí Mestre

Agustí Mestre és una empresa familiar ubicada a Lleida amb gairebé 100 anys d'activitat amb un clar objectiu: evolucionar constantment per oferir el millor servei als clients. La seva última gran aposta va ser crear un ecommerce  a través de la plataforma Magento i d'aquesta forma acostar el negoci als clients.
Aquest nou ecommerce està integrat al seu sistema informàtic per poder tenir un control exhaustiu del negoci. En la Botiga Virtual es poden trobar més de 10.000 productes classificats en 7 grans categories.

Visita la web
Veure casos d'èxit de: Retail | Projectes eCommerce

nids: 276+192+474+186+25+189+541
×
×
×