Shop SEMIC

Xarxes i comunicacions

Un nou nivell en protecció i eficiència de xarxes al servei de teu negoci perquè no s'aturi mai

Les comunicacions han de permetre l'accés segur a la informació en tot moment i des de qualsevol lloc. SEMIC proporciona solucions de xarxes i sistemes de comunicacions àgils i optimitzades, que garanteixen la disponibilitat i la seguretat de la informació i que preparen a l'empresa per a el futur.

redes eficientes

EFICIENTS

Despleguem xarxes eficients, robustes i modernes, ens alineem amb les millors pràctiques de la indústria per incrementar la productivitat dels clientes.

gestión de tu red simplificada

ADMINISTRACIÓ SIMPLIFICADA

Gestionem tota la teva xarxa, amb dispositius de qualsevol marca, des d'una consola de gestió única.

redes y comunicaciones inteligentes

INTEL·LIGENTS

Vídeo, veu i dades s'unifiquen i s'autogestionen, transformant-se el negoci per millorar la productivitat.

QUÈ FEM?

XARXES DE CAMPUS I CENTRES DE DADES

Oferim connectivitat per a servidors físics, servidores virtualitzats, emmagatzematge, aplicacions i usuaris. Xarxes d'alt rendiment que simplifiquen l'arquitectura.

Unifiquem xarxes cablejades i sense fils en una sola per facilitar la seva gestió, millorar el seu rendiment i reduïnt els costos de TI.

logo hpe, logo cisco logo aruba logo sophos

MOBILITAT CORPORATIVA

Davant l'augment de la demanda de dades des de qualsevol lloc i el creixent nombre de dispositius mòbils cada vegada més potents, la infraestructura sense fils de l'empresa és un element clau per a la productivitat. Configurem xarxes sense fils corporatives escalables i fiables amb cobertura al 100%. Ens assegurem de que les solucions funcionen en entorns ja existents, fins i tot en el cas que els dispositius siguin propietat dels treballadors (BYOD)

logo hpe, logo fortinet, logo ubiquiti networks, logo aruba

XARXES DEFINIDES PER SOFTWARE (SDN)

Les xarxes definides per software són solucions més flexibles, programables i controlables, que suporten les estratègies de virtualització i cloud. Són xarxes intel·ligents i més fàcils d'administrar, capaces d'atendre les necessitats futures de mobilitat i big data.

logo hpe logo aruba

COMUNICACIONS UNIFICADES

Creem entorns de xarxes convergents de veu, vídeo i dades, amb avantatges que van més allà de 'estalvi de costos en comunicació. Creem arquitectures orientades a serveis que ajuden a les empreses a millorar la qualitat del seu servei i la productivitat dels seus usuaris.

logo microsoft, logo polycom, logo cisco tandberg, logo lifesize

SOLUCIONS PERIMETRALS

Les solucions de seguretat de SEMIC inclouen una gestió integral contra amenaces: control d'accés a la xarxa, correu i navegació segura, WAF (web application security), seguretat en mobilitat, detecció predictiva d'amenaces i anàlisi de comportament, des d'una consola de gestió única i centralitzada.

logo fortinet, logo cisco logo sophos

BALANCEJADORS (ADC – APPLICATION DELIVERY CONTROLLER)

Els atacs a les vulnerabilitats d'aplicacions són cada vegada més freqüents. A SEMIC ens ajustem als requisits empresarials i de rendiment per triar la millor solució ADC per a cada client. Conseguim augmentar la seguretat de las aplicacions i les dades, a la vegada que reduïm el temps d'entrega de les aplicacions web i mòbils.

logo fortinet, logo citrix netscaler

CABLEJAT ESTRUCTURAT

El cablejat estructurat és una part fonamental de les teves comunicacions, és el conjunt pel qual circula tota la informació de la teva empresa. Els nostres tècnics estudiaran la complexitat de la teva xarxa i els seus requeriments i realitzarem un disseny, desenvolupament, implementació i manteniment de les teves xarxes de comunicacions.

Portem més de 30 anys instal·lant centres de dades, xarxes, cablejat estructurat i fibra òptica. I per això podem donar resposta a totes las necessitats de veu, dades, vídeo i seguretat.

Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
×
×
×