Administració electrònica

Especialistes en Administració Pública Digital
Oferim solucions i serveis per millorar la comunicació i el servei als ciudadans i per millorar la gestió interna de l’Administració. Sota la marca eCityclic, desenvolupem projectes realistes, sostenibles i viables.

Ajuntament de Rubí

La nova web municipal de Rubí s'organitza en 4 apartats principals: informació de l'ajuntament, seu electrònica, informació sobre la ciutat i perfils ciutadans. Compatible amb qualsevol dispositiu mòbil, el seu disseny és usable i permet a l'usuari consultar informació i fer tràmits online còmodament.

Llegeix més

Consell General d’Andorra

El nou portal del Consell General d'Andorra té com a objectiu apropar l'activitat parlamentària al ciutadà. A més, permet als ciutadans fer peticions i enviar preguntes sobre les lleis que estan tramitant o sobre l'activitat que realitza el Consell. Igualment ofereix un canal de televisió offline i obre la seva porta a la comunicació amb els ciutadans a través de les xarxes socials, la subscripció a les seves newsleetters, un butlletí diari i un buscador d'informació online i en pdf. Per la seva banda, el Consell pot administrar els continguts de forma autònoma. 

Llegeix més Visita la web
Veure casos d'èxit de: Administració pública | Portal Municipal

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

El consistori disposa d'una potent eina de gestió d'àudio-vídeo actes desenvolupada per SEMIC i que permet als regidors distribuir les convocatòries de les sessions plenàries i publicar en diferit els vídeos de les sessions, que es poden veure sencers o bé intervenció a intervenció.

Llegeix més

Ajuntament de Cambrils

Amb el nom "Cambrils Govern Obert", el consistori d'aquesta important localitat turística de la Costa Daurada, ha posat en marxa una eina per a gestionar millor els recursos i serveis que ofereix, i a la vegada, fomentar la participació ciutadana. Des de SEMIC hem desenvolupat un important projecte de portal de transparència i dades obertes. Gràcies a aquesta nova plataforma, els ciutadans poden accedir a la informació municipal d'una manera ràpida, fàcil i intuïtiva i també poden aportar el seu gra de sorra en la presa de decisions del seu Ajuntament. 

Llegeix més Visita la web

Ajuntament de Vic

Per al consistori de Vic, hem implementat un projecte d'Intranet Municipal i de portal web per a la seva oficina de turisme. Hem dut a terme també un projecte de modernització administrativa i un servei de gestió tecnològica global. 

Llegeix més

AOC – Consorci Administració Oberta de Catalunya

Per a aquest consistori de l'Administració Pública catalana, que té com a missió col·laborar amb les administracions per facilitar i fer més efeciva l'eAdministració, hem desenvolupat 3 eines: seuE, l'eina per instaurar una seu electrònica amb totes les seves funcionalitats, Representa, l'instrument perquè els ciutadans i les empreses puguin dotar a les administracions públiques el poder d'atribució de representació per actuar davant de qualsevol administració adherida). Finalment, hem desenvolupat Transparencia, l'eina per implantar un portal de transparència i dades obertes. 

Llegeix més

Ajuntament de Lleida - La Paeria

La nova seu electrònica de la Paeria, facilita informació d'interès per als ciutadans, que ja poden realitzar els seus tràmits online. Entre les seves principals funcionalitats cal destacar: publicació de normes, convocatòries, pressupostos, ordenances, perfil del contractant, tràmits i serveis, carpeta ciutadana, portal de transparència, notificacions electròniques, tauler d'anuncis, bústia de suggeriments i queixes, tràmits amb altres administracions, etc. 

Llegeix més

Ajuntament de Còrdova

Per a aquest ajuntament hem desenvolupat la seva seu electrònica amb tauler d'anuncis i una eina de gestió d'àudio-vídeo actes dels plens que permet als regidors distribuir les convocatòries de les sessions plenàries i publicar els vídeos de les sessions, que es poden consultar en diferit sencers o bé intervenció a intervenció. 

Llegeix més

Ajuntament de Fuenlabrada

Hem desenvolupat una eina per a que els ciutans d'aquet municipi madrileny puguin fer els seus tràmits online i, fins i tot, perquè puguin consultar informació actualitzada sobre les seves ofertes de feina per al sector públic.

Llegeix més

nids: 306+236+210+229+310+234+202+260+3+196+233+311+206+203+214+190+208+231+277+200+232+281+256+1+235
Ens reinventem a l'Administració Electrònica

Ara, les solucions que oferim a la Administració Pública tenen nom propi, eCityclic. Aquest nou concepte pretén apropar l'Administració Electrònica als ciutadans així com millorar la gestió interna dels propis Ajuntaments i altres entitats públiques

Coneix eCityclic >>
ecityclic