Shop SEMIC

Màrqueting online

Deixa que els teus clients et trobin i enamora'ls

Coneixes actium digital?

ACTIUM Digital és la nova marca de SEMIC especialitzada en solucions digitals que neix amb la misió d'acompanyar a les empreses en la seva transformació digital.

Marketing Digital per la teva empresa
Actium Digital

A Internet, si els teus contactes no et troben, no existeixes. I si et troben però no els enamores, és complicat convertir-los en clients. El màrqueting online s'ocupa precisament de que sigui més fàcil trobar-te i de que siguis capaç d'enamorar-los. I també s'ocupa de medir la inversió i els recursos dedicats (analítica web).


SEO

Generar tràfic de qualitat. Aquest és l’objectiu bàsic del posicionament natural als cercadors o SEO. Si la teva web o botiga on line té un bon posicionament rebrà més visites. I si rep més visites, les possibilitats d’aconseguir nous clients seran més grans. No és una fórmula màgica perquè les regles del SEO canvien contínuament. Però funciona.

SEO

SEM

SEM

Posicionar anuncis publicitaris dels teus productes als principals cercadors (bàsicament Google). El SEM o màrqueting de cercadors permet llançar campanyes amb enllaços patrocinats que ajuden al teu negoci a tenir més visibilitat a la xarxa (el que es coneix com a Google Adwords). T'ajudarem a segmentar segons el públic al qual vols arribar i de la inversió que vulguis fer.


Email Màrqueting

L'email màrqueting ha mort? Per a nosaltres no. El que sí que s'ha demostrat obsolet és enviar un emails i més emails amb promocions i ofertes esperant que tinguin un retorn. Segmentar la teva base de dades, cuidar els missatges i la periodicitat amb la qual s'envien i sobretot enviar-los coses que els interessen. Aquest és l'email màrqueting que funciona. I amb el que creiem nosaltres.

emailmarketing

inbound marketing

Màrqueting de continguts

Les antigues tècniques de màrqueting intrusiu ja no serveixen. Ja no es tracta de llançar desenes de missatges cada setmana per impactar sobre la nostra audiència. Es tracta de crear continguts rellevants per generar confiança en els teus usuaris i fidelitzar-los fins i tot abans que siguin clients. Aquesta tècnica es coneix com a inbound marketing o marketing de continguts.


Xarxes Socials

Construir comunitats online de contactes i clients. És l'objectiu de qualsevol projecte de Social Media. La presència de la teva empresa als mitjans socials (Facebook, Twitter, LinkedIn,Instagram, Youtube, etc.) conseguirà notorietat per a la teva marca, més visites al teu web o ecommerce i major conversió. Per suposat sempre que es completi amb una estratègia de màrqueting als cercadors (SEO/SEM) i de màrqueting de continguts.

marketing redes sociales

COM HO FEM?

Integrem totes les eines de promoció per al teu lloc web o comerç electrònic. Si cal, ens convertim en el teu Community Manager. Com a consultora global, sempre tenin compte la teva estratègia global de comunicació/venda que implica el canal físic i el virtual. Les nostres propostes tenen en compte els teus objectius i recursos. I mai perdem de vista els resultats d'analítica web (Google Analytics).

el ciclo del marketing online
Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.

Motos Rubiella

Motos Rubiella és un negoci familiar de venda i reparació de motocicletes. Va confiar en SEMIC per realitzar campanyes de Google Adwords per poder aconseguir més tràfic cap a la seva botiga Online i d'aquesta forma poder augmentar les vendes.

Llegeix més Visita la web
Veure casos d'èxit de: Retail |

SP|Activa

Llegeix més
Veure casos d'èxit de: |

Serviagro

Serviagro és una empresa dedicada a la contractació de pòlisses agràries Online. Des de la seva publicació, Serviagro va confiar en SEMIC per desenvolupar campanyes de Google Ads i redacció de continguts per poder atreure a agricultors i ramaders amb l'objectiu de facilitar la contractació de pòlisses de cultius o retirada d'animals.

Llegeix més Visita la web
Veure casos d'èxit de: Assegurances |

Zirus Moda

Zirus Moda és una empresa familiar amb una àmplia experiència en el la indústria del calçat i de la moda. A més de desenvolupar un eCommerce, va confiar en SEMIC per realitzar campanyes de Google Adwords, Google Shopping i enviaments de Newsletter periòdiques amb l'eina d'Email Màrqueting Mailchimp per poder potenciar la seva tenda Online.

Llegeix més Visita la web
Veure casos d'èxit de: Retail | Marketing Online

Visit Salou

El Patronat de Turisme de Salou va confiar en SEMIC per tal de realitzar unes  millores a nivell de SEO per optimitzar i millorar el posicionament de la seva web. Es va aplicar el AMP (Accelerated Mobile Pages) de Google per tal de millorar la visibilitat del Bloc en versió mòbil i es van realitzar formacions al seu treballadors per poder optimitzar els continguts de la pàgina web i d’aquesta forma millorar el posicionament orgànic..

Llegeix més Visita la web
Veure casos d'èxit de: Marketing Online

nids: 282+198+192+189
×
×
×