JustPrint!

¿SABIES QUE...

EL 80% SON COSTOS OCULTS?

El hardware, el manteniment i els consumibles representen sol el 20% dels costos reals d'impressió

 • costes de productividad

  COSTOS DE PRODUCTIVITAT

  Usuaris parats per avaries, retards en reparacions o falta de previsió d'estoc de consumibles

 • costes de contratación y administración

  COSTOS DE CONTRACTACIÓ I ADMINISTRACIÓ

  Gestió de les necessitats d'impressió (compres, facturació, comptabilitat, ...)

 • costes de servicio

  COSTOS DE SERVEI

  Manteniment i suport dels equips d'impressió

 • costes logísticos y de almacén

  COSTOS LOGÍSTICS I DE MAGATZEM

  Necessitats d'espai per a equips i consumibles. Gestió d'estoc

 • costes medioambientales

  COSTOS MEDIOAMBIENTALS

  Reciclatge d'equips i consumibles

¿QUÈ ÉS jUSTPRINT! ?

JustPrint!® és la solució de Serveis Gestionats d'Impressió líder al mercat.

Inclou tot el que necessites per a que el seu parc d'impressió funcioni al 100% i de forma completament desatesa, al preu per còpia més competiu del mercat.

JustPrint!® se centra no només en reduir els costos d'adquisició i els costos per impressió d'una organització, si no també en implementar una estratègia d'impressió flexible i sostenible que proporcioni estalvis constants a través d'una plataforma estandarditzada i d'uns fluxos de treball optimitzats.

 • QUI
  imprimeix

  Seguretat i confidencialitat de la documentació enviada a imprimir. Informes d'impressions per usuari, departaments o seu.

 • QUAN
  imprimeix

  Informes d'impressió per equips.

 • ON
  imprimeix

  Transparència en l'ús i control del consum. Definició de polítiques d'impressió.

 • QUANT
  costa

  Una única factura mensual

QUÈ T'OFEREIX JUSTPRINT!

CONSUMIBLES

Reposició automàtica de consumibles

El sistema detecta el nivell de consumible de l'equip i és capaç de saber quan s'esgotaran. El lliurament del consumible es realitza directament a la ubicació de la impressora i sense intervenció del client.

GESTIÓ USUARIS

Gestió d'usuaris

Controla les activitats d'impressió dels usuaris: quins equips estan utilitzant, quins arxius han enviat a imprimir i quantes pàgines imprimeixen en color i quantes en blanc i negre. Aquesta informació és molt valuosa per analitzar hàbits i establir polítiques d'impressió eficients.

DISPOSITIUS

Gestió de dispositius

JustPrint! monitoritza constantment el funcionament i l'estat dels equips. El sistema és capaç de detectar avisos abans d'una fallada i de reportar incidències directament a l'equip de gestió, així com d'informar de comptadors i detectar les necessitats de consumibles. Proporciona un inventari actualitzat i detalla les ubicacions dels equips.

SEGURETAT

Auditable i transparent

És un eina transparent, que garanteix la confidencialitat i seguretat de les dades que s'imprimeixen. No entorpeix el negoci habitual del client, a la vegada que proporciona les dades necessàries per a la gestió del parc d'impressió.

CICLE DE VIDA

Equips sempre al dia

Amb JustPrint! el parc d'impressió està adaptat a les necessitats reals del client, dels seus departaments i/o de les seves àrees. Una anàlisi de l'estat i distribució dels equips permet afegir-ne de nous, eliminar els improductius o redistribuir els existents de la forma més eficient i adequada per al negoci del client.

INFORMES

Accessibles via web

L'aplicació web mostra en tot moment el parc d'impressió gestionat, l'estat dels equips, el nivell dels consumibles i la seva durada estimada, les incidències, el nombre de còpies, tendències i anàlisi d'impressió per equip, usuari, departaments o seus.

SOSTENIBLE

Ecològicamente sostenible

El Servei d'impressió es dissenya i s'executa seguint estrictes normes de qualitat i de respecte al medi ambient, seleccionant els equips i proveïdors que són ecològicament responsables. JustPrint! garanteix la recollida i el reciclatge eficient de consumibles i equips.

FACTURACIÓ

Una única factura

Equips, consumibles i serveis en una única factura. Un pagament per consum que evita tenir diversos proveïdores amb diverses referències i evita haver de treballar amb diferents sistemes de facturació i pagament. Un proveïdor únic que respon a totes les necessitats d'impressió del client.

SUPORT

Resolució proactiva

El sistema comunica les incidències dels equips directament a l'equip de gestió, sense que client hi hagi d'intervenir. Gr``acies a la gestió de dispositius, manté un registre de tots els esdeveniments dels dispositius de manera que ajuda a planificar les visites tècniques, reduint els costos mentre incrementa el nivell de satisfacció.

 • CONSUMIBLES

  Reposició automàtica de consumibles

  El sistema detecta el nivell de consumible de l'equip i és capaç de saber quan s'esgotaran. El lliurament del consumible es fa directament a la ubicació de la impressora i sense intervenció del client.

 • GESTIÓ USUARIS

  Gestió d'usuaris

  Controla les activitats d'impressió dels usuaris: quins equips està utilitzant, quins arxius han enviat a imprimir i quantes pàgines imprimeixen en color i quantes en blanc i negre. Aquesta informació és molt valuosa per analitzar hàbits i establir polítiques d'impressió eficients.

 • DISPOSITIUS

  Gestió de dispositius

  JustPrint! està monitoritzant constantment el funcionament i l'estat dels equips. El sistema és capaç de detectar avisos de fallada i de reportar incidències directament a l'equip de gestió, així com per informar de comptadors i detectar les necessitats de consumibles. Proporciona un inventari actualitzat i detalla les ubicacions dels equips.

 • SEGURETAT

  Auditable i Transparents

  És una eina transparent, que garanteix la confidencialitat i seguretat de les dades que s'envien a imprimir. No entorpeix el negoci habitual del client, a la vegada que proporciona les dades necessàries per a la gestió del parc d'impressió.

 • CICLE DE VIDA

  Equips sempre al dia

  Amb JustPrint! el parc d'impressió està adaptat a les necessitats reals del client, dels seus departaments i/o de les seves àrees. Una anàlisis de l'estat i distribució dels equips permet afegir-ne de nous, eliminar els improductius o redistribuir els existents de la forma més eficient i adequada per al client.

 • INFORMES

  Accessibles via Web

  L'aplicació web mostra en tot moment el parc d'impressió gestionat, l'estat dels equips, el nivell de consumibles disponible en cada un d'ells i la seva durada estimada, les incidències, el nombre de còpies, tendències i anàlisis d'impressió per equip, usuari, departaments o seus.

 • RESPONSABLE

  Ecològicament sostenible

  El servei d'impressió es dissenya i s'executa seguint estrictes normes de qualitat i medi ambient, seleccionant els equips i proveïdors que són ecològicament responsables. JustPrint! garanteix la recollida i el reciclatge eficient de consumibles i equips.

 • FACTURACIÓ

  Una única factura

  Equips, consumibles i serveis en una única factura. Un pagament per consum que evita tenir diversos proveïdores amb diverses referències i evita treballar amb diferents sistemes de facturació i pagament. Un proveïdor únic que respon a totes les necessitats d'impressió del client.

 • SUPORT

  Resolució proactiva

  El sistema comunica les incidències directament als equips de gestió. El client no s'ha de preocupar per res. Gràcies a la gestió de dispositius, manté un registre de tots els esdeveniments dels dispositius de manera que ajuda a planificar les visites tècniques, reduint els costos mentre augmenta el nivell de satisfacció.

PREOCÚPA'T NOMÉS DE POSAR-HI PAPER

 • solución multimarca
  MULTIMARCA

  És una solució, no un fabricant. Selecciona marques i models més adequats per a cada parc d'impressió.

 • asesoramiento
  ASSESSORAMENT

  Independent i rigoròs. L'objectiu és estalviar costos sense entorpir el negoci del client, millorant les polítiques d'impressió.

 • satisfacción
  SATISFACCIÓ

  Un parc actualitzat i gestionat, amb interfícies senzilles i homogènies facilita el treball dels usuaris i augmenta la seva satisfacció.

 • compromiso con el cliente
  COMPROMIS

  Més de 10.000 dispositius gestionats avalen el compromís amb el client. JustPrint!® és el partner de confiança per als teus parcs d'impressió.

 • solución adaptable
  ADAPTABLE

  Solució flexible i escalable que creix al ritme del client. Sense necessitat d'inversions inicials, pagament per ús.

 • 0 estoc en el almacén
  0 ESTOC

  El sistema només envia el consumible que fa falta en aquell moment, no els acumula a l'oficina o magatzem del client.

 • plataforma tecnológica sólida
  SOLIDESA

  Plataforma tecnològica sòlida, segura i fiable, que proporciona tot allò que fa falta per gestionar eficientment el parc d'impressió

 • ahorro de costes
  ESTALVI

  Estalvia costos, no només en equips, consumibles i serveis. Redueix els recursos interns destinats a impressió


S'ADAPTA A TOT TIPUS DE CLIENTS

JustPrint!® no te límits. S'adapta a tot tipus de clientes i necessitats.

Si ets una empresa petita o un professional independent o si vols utilitzar JustPrint!® només per a un departament de la teva empresa, JustPrint!® 1x1

Si tens es un parc d'impressió més complet, o tens necessitats molt específiques en gestió, seguretat, pullprinting, etc, recomanem JustPrint!® Projectes.

JustPrint!®

1x1

Per a petites empreses u operacions puntuals, que només necessiten 1 o 2 equips


característiques
 • Amb el mateix servei JustPrint!
 • Solució paquetitzada

JustPrint!®

PROJECTES

Dissenyada per a parcs d'impressió, pimes i grans empreses


Característiques
 • Amb anàlisi i auditora prèvia de necessitats
 • Totalment flexible