Shop SEMIC

Serveis professionals

Marquem la diferència, som l'equip que estaves buscant

Oferim serveis integrals pensats per proporcionar una gestió global a tota la teva infraestructura TI, donant cobertura en tot el territori nacional i Portugal. Som especialistes en el desplegament de tecnologies, en el seu manteniment i en la seva gestió. Donem resposta a les necessitats en suport, monitorització i prevenció perquè puguis aprofitar al màxim la teva infraestructura.

profesionales certificados

PROFESSIONALS CERTIFICATS

Invertim en la formació i en el reciclatge del nostre equip tècnic. Complim així amb els més alts estàndards d'eficiència i qualitat dels serveis. Som Servei Tècnic oficial d'HP.

flexibilidad a las necesidades de los clientes

FLEXIBILITAT

Adaptem la nostra gamMa de serveis a les necessitats reals dels clients. Som capaços de coordinar i posar en marxa grups de treball en temps molt reduïts.

multiplataforma y multimarca

MULTIPLATAFORMA I MULTIMARCA

Tenim accés al servei tècnic autoritzat i al suport de les marques líders del mercat (Microsoft, HP, Toshiba, Citrix, Cisco, Novell, Fortinet, EMC, Brother, Canon, OKI, Lexmark, NetApp, Samsung, Fujitsu, Veeam, VmWare, Kaspersky, Bitdefender, etc.)

socio tencológico

SOCI TECNOLÒGIC

Ens involucrem en el negoci del client. Empreses i organismes públics confien en nosaltres per gestionar la seva infraestructura TI, amb soluciones fiables i innovadores.

puntos de servicio

PUNTS DE SERVEI

Més de 130 punts de servei a Espanya i Portugal per donar cobertura a tots els nostres clients amb un servei àgil i amb uns processos estandarditzats.

QUÈ FEM?

SERVEIS D'IMPLANTACIÓ

El nostre equip és especialista en diferents arquitectures, tant de sistemes centralitzats com d'entorns client/servidor, de sistemes personals, d'impressió, de xarxes i de seguretat. Coordinem les entregues, realitzem les configuracions necessàries als equips, i ho posem tot en marxa a casa del client

servicios profesionales de implantación

SERVEIS DE MIGRACIÓ

Qualsevol migració, ja sigui relativa a sistemes o a aplicacions requereix comptar amb un equip que sigui expert en les tecnologies a implantar i, a més, especialista en la gestió del canvi i en la coordinació de projectes. SEMIC garanteix l'èxit als projectes de migració gràcies a les seves capacitats en gestió de projectes, recursos i persones.

servicios en proyectos de migración

MANTENIMENT INFORMÀTIC

Oferim serveis integrals de suport a la infraestructura tècnica amb SLAS o SLOS associats. Amb diferents nivells d'assistència i serveis inclosos, configurem el servei a mida.

Gestió proactiva

Monitoritzem els teus sistemes 24x7 i fem les actuacions necessàries a la teva infraestructura per prevenir errors i parades per avaria als teus sistemes. D'aquesta manera, reduïm el nombre d'incidents i el temps mitjà de parada per incident, augmentant així la productivitat global.

Gestió reactiva

Comptem amb diferents perfils tècnics per oferir un suport insite o en remot que resol de forma àgil les incidències als teus sistemes. Un equip compromès que s'adapta als teus horaris, al teu negoci, a les teves necessitats i al teu mercat.

Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
×
×
×