Aplicacions a mida

Solucions que s'adapten com a un guant al teu negoci

Dissenyem aplicacions a mida que t'ajuden a marcar la diferència en un mercat cada vegada més competitiu, que et permeten optimitzar els teus processos de negoci. Amb les màximes funcionalitats, amb la màxima usabilitat, compatibles amb múltiples dispositius i integrades amb altres aplicacions per evitar duplicitats.

aplicaciones funcionales

FUNCIONALITAT

No hi ha cap aplicació estàndard que s'adapti totalment a les necessitats d'una empresa. Cap. Per a aquelles empreses que no es volen conformar amb una solució estàndard, poden optar per una aplicació a mida.

aplicaciones multidispositivo

MULTIDISPOSITIU

Totes les nostres aplicacions estan pensades i dissenyades per ser compatibles amb diferents dispositius: ordinador de sobretaula, portàtil, Tablet, Smartphone, etc. Treballem seguint els estàndards del responsive design (disseny adaptatiu) perquè totes les nostres aplicacions siguin mobile friendly.

aplicaciones que se integran

USABILITAT

Fem un treball de camp per analitzar els usos i comportaments dels usuaris quan interactuen amb una aplicació informàtica. I traslladem els resultats a les nostres aplicacions perquè els usuaris tinguin sempre una bona experiència.

aplicaciones usables

INTEGRACIÓ

Integrem les nostres aplicacions a mida amb altres aplicacions existents o sistemes de gestió empresarial tipus ERP (SAP Business One, Navision, etc.), CRM, etc. per tal que el teu negoci optimitzi al màxim els seus processos interns, per evitar duplicitat de dades i de tasques.

AMB QUINA TECNOLOGIA?

Som experts en tecnologies de programació contrastades, fiables i de codi obert, sempre pensant en que sigui fàcil el manteniment i l'evolució de la teva aplicació. Per a projectes d'una certa dimensió, optem per la programació en Java >/b>, una plataforma estàndard, estable, modular i escalable. També apostem pel llenguatge .Net per desenvolupar més ràpidament i independents del hardware.

desarrollamos en lenguaje Java y .Net
Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
nids: 184