Shop SEMIC

SEMIC entre les 500 empreses espanyoles líders en creixement

26-11-2018

La menció l'ha atorgat CEPYME500, entitat encarregada de seleccionar i promocionar les 500 empreses espanyoles de major creixement  

La CEPYME500, una iniciativa de la Confederació Espanyola de la Petita i Mitjana Empresa, ha reconegut a SEMIC, com una de les 500 empreses espanyoles líders en creixement empresarial. La CEPYME500 s'ha encarregat d'identificar, seleccionar i promocionar les 500 empreses espanyoles que són líders en creixement empresarial, tant pels seus resultats com per la seva capacitat per generar valor afegit, ocupació, innovació i projecció internacional.

Des de la seva creació, SEMIC ha obtingut un creixement gradual i sostingut, fins a esdevenir una de les principals empreses proveïdores de serveis IT del país, amb capital 100% nacional. Malgrat el context recent de crisi econòmica, SEMIC no només s'ha mantingut, sinó que ha presentat un creixement molt significatiu en els seus volums de facturació. Al tancament de l'exercici 2017 va obtenir una facturació de 52,3 M €, duplicant la facturació en tan sols 5 anys. Per al 2018 preveu un increment del 20%.

SEMIC compta amb una trajectòria de 36 anys en el mercat espanyol, amb presència a tot el territori nacional i seus a Madrid, Barcelona, ​​Sevilla, Saragossa, Lleida, Girona i Andorra. A més, compta amb 130 punts de servei, fet que posiciona l'empresa com a referent en el seu sector. Per SEMIC, aquesta menció significa un reconeixement i projecció nacional i internacional, que motiva l'empresa a seguir en aquesta línia d'expansió.

 

Més info: https://www.cepyme500.com

 

Compartir en:

×
×
×