Shop SEMIC

Gestió documental

Emmagatzema, gestiona, comparteix i automatitza la informació de la teva empresa

Coneixes actium digital?

ACTIUM Digital és la nova marca de SEMIC especialitzada en solucions digitals que neix amb la misió d'acompanyar a les empreses en la seva transformació digital.

Digitalitzar documents
Actium Digital

Amb les nostres solucions de gestió documental la informació fluirà i milloraràs la comunicació interna del teu negoci d'una forma àgil i segura. I si treballes millor internament, la teva relació amb els teus clients i proveïdors també serà molt millor

 

QUÈ ÉS LA GESTIÓ DOCUMENTAL?

És un sistema que permet emmagatzemar, gestionar i compartir documents de forma digitalitzada. Peró es molt més que això.

Com a concepte global, es tracta d'un sistema que permet treballar en equip de forma remota i amb el que podràs arribar a automatitzar els processos de treball interns i externs de la teva empresa. Hi ha diverses plataformes de gestió documental com ara Alfresco (software de codi lliure). Nosaltres sempre aconsellem a cada client la que més li convé.

icono gestion documental
 • centraliza documentos

  UNIFICA EL TEU ARXIU DE DOCUMENTS

  Si la informació està digitalitzada i centralitzada, es més fàcil ràpid trobar-la. I s'eviten duplicitats de documents i versions. Es treballa millor, no es perd temps en investigar si un document té o no té validesa.

 • icono comparte documentos

  COMPARTEIX I COL·LABORA

  Organitza i comparteix documents i arxius i edita'ls online i controla les seves versions. Sincronitza documents del teu escriptori de forma automàtica. S'ha acabat enviar megues i megues de documents per correu electrònic als teus companys de feina, als teus socis o proveïdors.

 • automatiza procesos internos

  AUTOMATITZA PROCESSOS INTERNS

  El dia a dia del teu negoci se simplificarà quan utilitzis la gestió documental com a eina per definir i automatitzar els teus processos interns. Els fluxos de treball, les tasques compartides i l'accés compartit a documents se simplifica, el teu equip es més productiu.

 • icono acceso multiplataforma

  ACCÉS MULTIPLATAFORMA

  Consulta qualsevol arxiu o document des del teu ordinador de sobretaula o portàtil, smartphone o Tablet. Des de qualsevol lloc, a qualsevol hora. Només necessites un navegador amb connexió a Internet.

 • icono en tu empresa o en la nube

  A L'EMPRESA O AL NÚVOL

  Tens 2 opcions per allotjar el teu repositori de documents: a la teva empresa o al núvol. Pots optar per allotjar-los als teus servidores locals i així aprofitar la teva infraestructura de sistemes o bé optar per la fòrmula d'allotjament al núvol, si no vols invertir en ampliar-la.

 • icono privacidad y seguridad

  PRIVACITAT I SEGURETAT

  L'accés i edició de documents digitals es gestiona amb un sistema de permisos d'usuari. A més, es garanteixen les còpies de seguretat dels documents i un servei de suport tècnic especialitzat per atendre qualsevol incidència.

EN QUÈ AJUDA AL TEU NEGOCI?

 

Estalvi de temps i costos

L'accés a la informació se simplifica i la cerca de documents s'agilitza. És possible buscar múltiples documents de forma simultània. I es redueixen els costos causats per a la pèrdua de documents.

icono ahorro tiempo y costes

 


icono eficiencia

 

Més eficiència

Si els documents estàn emmagatzemats en un únic repositori, si el teu equip treballa de forma col·laborativa i fins i tot si la teva empresa automatitza els seus processos interns a través del sistema de gestió documental, guanyes eficiència.


Més productivitat

Compartir documents ajuda a que el coneixement flueixi en l'empresa i és molt més fàcil gestionar qualsevol situació crítica amb un client o proveïdor. El dia a dia és molt més productiu.

icono productividad

 

EN QUÈ CONSISTEIX UN GESTOR DOCUMENTAL?

En funció dels objectius i recursos de cada negoci, el sistema de gestió documental es pot implantar per fases. La primera fase és comú a qualsevol projecte, ja que permet la creació d'un repositori digital de documents. Sobre aquesta base es pot anar un pas més enllà implantant o bé un sistema de gestió d'equips de treball online o bé un sistema d'automatització de processos. L'opció més completa és la que permet combinar tots tres.

Repositori digitalitzat de documents

 • Digitalització i gestió de documents electrònics
 • Control d'accessos i versions
 • Cerca avançada i edició en línea
 • Unificació de còpies de seguretat

Un cop finalitzada la fase de ‘Repositori digitalitzat de documentes’, es pot abordar la ‘Gestió d'equips de treball online’ i ‘automatització de processos’ per separat o paral·lelament.

 • pantalla gestor documental
 • pantalla gestor documental
 • pantalla gestor documental
pantalla automatización procesos
 • ANÁLISI DE REQUERIMENTS
 • IMPLANTACIÓ DE L'EINA
 • MIGRACIÓ DE DADES
 • FORMACIÓ I GESTIÓ DEL CANVI
 • SEGUIMENT
Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.

Global 3 Energia

Global 3 Energia, un dels grups independents amb més experiència en relació amb el desenvolupament, finançament i gestió de plantes de generació d'energia elèctrica d'Espanya. Per millorar la comunicació interna i el sistema de fluxes d'informació entre els seus membres, hem desenvolupat un projecte de gestió documental. 

Llegeix més
Veure casos d'èxit de: Energía | Gestió Documental

nids: 306+187+257+194
×
×
×