Disseny web

Creem webs creatives i efectives i amb un disseny responsive

Ens centrem en l'usuari, dissenyem llocs web a mida creatius i efectius, compatibles amb múltiples dispositius, fàcils d'actualitzar, pensats perquè estiguin ben posicionats i sobretot capaços de generar visibilitat i captar nous contactes i clients.

 

icono marca

IMATGE DE MARCA

T'ajudem a construir la teva imatge de marca on line. Perquè connectis amb el teu públic objectiu i amb la teva base instal·lada de clients, et diferenciïs de la competència i perquè la teva empresa guanyi reputació i projecció a la xarxa.

icono visibilidad

VISIBILITAT

A Internet si no apareixes, no existeixes. Així de simple. I si no existeixes no podràs connectar mai amb els teus clients ni convèncer-los del que els pots oferir. Ho sabem molt bé, i per això ajudarem a que la teva empresa tingui la màxima visibilitat.

icono negocio

OPORTUNITATS DE NEGOCI

Sense oportunitats un negoci no genera vendes, i sense vendes qualsevol empresa té els dies contats. Per això t'assessorem en com aprofitar la teva pàgina web per generar oportunitats de negoci reals.

QUÈ ENS FA DIFERENTS?

 

NEGOCI
Desenvolupem projectes web enfocats a negocis, projectes creatius i a la vegada efectius
DISSENY
Dissenyem webs pensant en la seva usabilitat i en proporcionar als teus clients actuals i potencials la millor experiència d'usuari
TECNOLOGIA
Per nosaltres la tecnologia és una eina que ens permet que les webs siguin millors. Treballem, entre d'altres, amb Drupal i Plone

COM HO FEM?

 

Després de saber quins valors diferencials vol transmetre el teu negoci definirem conjuntament un roadmap per llançar el teu projecte web. Ens comprometem a ser sempre proactius i proposar-te millores. Per a nosaltres la web és una cosa viva.

 

AMB QUINA TECNOLOGIA?

Apostem per plataformes de desenvolupament web de codi obert (Open Source) perquè es basen en estàndards del mercat, estàn lliures de condicionants comercials i podem desenvolupar sobre el seu codi font. També perquè hi ha una comunitat de desenvolupadors que les mantenen i milloren constantment, garantint la seva continuïtat.

En concret, treballem amb Drupal i Plone per la seva flexibilitat en estructures web complexes en múltiples idiomes, per la seva facilitat per actualitzar continguts i perquè s'integren amb Google Analytics i amb plataformes de emailmarketing com Mailchimp o amb les principals xarxes socials Twitter, Facebook, LinkedIn, etc.

Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.

SPActiva

SP|Activa es una empresa acretida com a Servei de Prevenció Aliè amb més de 50 anys d'experiencia en la gestió de la prevenció de riscos laborals. L'any 2016 va confiar en SEMIC per realitzar una nova pàgina web, centrada en els serveis que ofereix als seus clients: formació, prevenció de riscos laborals i vigilancia de la salut dels treballadors.

Visita la web
Veure casos d'èxit de: | Projectes Web

Visit Salou

El Patronat de Turisme de Salou va confiar a SEMIC la renovació de l’estratègia digital del municipi amb l’objectiu de convertir-se en una pàgina web referent per a tota la Costa Daurada. S’han dut a terme modificacions de usabilitat i accessibilitat per millorar l’experiència de l’usuari en els diferents contingut que presenta el portal web. 

Visita la web
Veure casos d'èxit de: Administració pública | Projectes Web

Altinco Agro

Altinco és una empresa especialitzada en el disseny i fabricació de productes de residu zero i ecològics per a la protecció de cultius. Gràcies a la innovació han creat solucions agraries competitives que aporten valor i respecten el medi ambient. Actualment exporten la seva gamma de productes a més de 10 països de tot el món.  


L'any 2017 va confiar en SEMIC per realitzar el desenvolupament de la seva nova pàgina web, centrada a donar a conèixer la seva filosofia i la seva àmplia gamma de productes de residu zero i ecològics.

Visita la web
Veure casos d'èxit de: |

INAEM

L'institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música va confiar en Semic per al desenvolupament de la nova plataforma web de l'Orquestra i Cor Nacional amb l'objectiu d'acostar els concerts a la gent i facilitar la compra d'abonaments des de qualsevol dispositiu.

Visita la web
Veure casos d'èxit de: Administració pública | Projectes Web

Dietéticos Intersa

Dietètics Intersa és una empresa dedicada a l'àmbit de la dietètica, nutrició, fitoteràpia, aromaterapia i la cosmètica natural des de fa més de 40 anys amb l'objectiu de contribuir a millorar la qualitat de vida i acostar als usuaris a un major coneixement de les necessitats del cos humà.

L'any 2018 van confiar en SEMIC per desenvolupar una nova pàgina web on poder albergar tots els seus productes i classificar-los per a cada tipus d'usuaris segons les seves necessitats.

Visita la web
Veure casos d'èxit de: | Projectes Web

Esential’arôms

Esential’arôms és una empresa dedicada a la aromaterapia científica i la cosmètica natural des de fa 20 anys detectant necessitats relacionades amb la salut i aportant solucions basades en remeis naturals.

En 2018 van confiar en SEMIC per desenvolupar una nova pàgina web on poder albergar tots els seus productes de cosmètica natural i classificar-los segons el perfil de cada usuari o les seves necessitats.

Visita la web
Veure casos d'èxit de: Retail | Projectes Web

Kriskadecor

Kriskadecor és una empresa nascuda a Montblanc (Tarragona) el 1926, amb un model de negoci que ha anat evolucionant fins a traspassar fronteres, reinventant el concepte de cortines metàl·liques que ha enamorat a empreses com Google o Paypal i ha vestit la gala dels Oscar de Hollywood.

SEMIC ha estat l'escollida per crear una pàgina web a l'altura d'aquesta empresa referent a nivell mundial, en la qual es destaca un gran treball de disseny i usabilitat per comunicar la seva proposta de valor.

www.kriskadecor.com

Visita la web
Veure casos d'èxit de: Retail | Projectes Web

nids: 474+186+794+25+541