Disseny web

Creem webs creatives i efectives i amb un disseny responsive

Coneixes actium digital?

ACTIUM Digital és la nova marca de SEMIC especialitzada en solucions digitals que neix amb la misió d'acompanyar a les empreses en la seva transformació digital.

Disseny de pàgines web
Actium Digital

Ens centrem en l'usuari, dissenyem llocs web a mida creatius i efectius, compatibles amb múltiples dispositius, fàcils d'actualitzar, pensats perquè estiguin ben posicionats i sobretot capaços de generar visibilitat i captar nous contactes i clients.

 

icono marca

IMATGE DE MARCA

T'ajudem a construir la teva imatge de marca on line. Perquè connectis amb el teu públic objectiu i amb la teva base instal·lada de clients, et diferenciïs de la competència i perquè la teva empresa guanyi reputació i projecció a la xarxa.

icono visibilidad

VISIBILITAT

A Internet si no apareixes, no existeixes. Així de simple. I si no existeixes no podràs connectar mai amb els teus clients ni convèncer-los del que els pots oferir. Ho sabem molt bé, i per això ajudarem a que la teva empresa tingui la màxima visibilitat.

icono negocio

OPORTUNITATS DE NEGOCI

Sense oportunitats un negoci no genera vendes, i sense vendes qualsevol empresa té els dies contats. Per això t'assessorem en com aprofitar la teva pàgina web per generar oportunitats de negoci reals.

QUÈ ENS FA DIFERENTS?

 

NEGOCI
Desenvolupem projectes web enfocats a negocis, projectes creatius i a la vegada efectius
DISSENY
Dissenyem webs pensant en la seva usabilitat i en proporcionar als teus clients actuals i potencials la millor experiència d'usuari
TECNOLOGIA
Per nosaltres la tecnologia és una eina que ens permet que les webs siguin millors. Treballem, entre d'altres, amb Drupal i Plone

COM HO FEM?

 

Després de saber quins valors diferencials vol transmetre el teu negoci definirem conjuntament un roadmap per llançar el teu projecte web. Ens comprometem a ser sempre proactius i proposar-te millores. Per a nosaltres la web és una cosa viva.

 

AMB QUINA TECNOLOGIA?

Apostem per plataformes de desenvolupament web de codi obert (Open Source) perquè es basen en estàndards del mercat, estàn lliures de condicionants comercials i podem desenvolupar sobre el seu codi font. També perquè hi ha una comunitat de desenvolupadors que les mantenen i milloren constantment, garantint la seva continuïtat.

En concret, treballem amb Drupal i Plone per la seva flexibilitat en estructures web complexes en múltiples idiomes, per la seva facilitat per actualitzar continguts i perquè s'integren amb Google Analytics i amb plataformes de emailmarketing com Mailchimp o amb les principals xarxes socials Twitter, Facebook, LinkedIn, etc.

Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.

SPActiva

SP|Activa es una empresa acreditada com a Servei de Prevenció Aliè amb més de 50 anys d'experiència en la gestió de la prevenció de riscos laborals. L'any 2016 va confiar en SEMIC per realitzar una nova pàgina web, centrada en els serveis que ofereix als seus clients: formació, prevenció de riscos laborals i vigilancia de la salut dels treballadors.

Visita la web
Veure casos d'èxit de: | Projectes Web

PAYPER

PAYPER és una empresa pionera en el disseny i fabricació de maquinària per a solucions de pesatge, ensacat i paletizació amb solucions per a múltiples sectors com la mineria, construcció o la indústria petroquímica. En l'actualitat és el major fabricant de la indústria espanyola i un dels principals d'Europa i té presència en més de 70 països de tot el món. 


En l'any 2018 va confiar en SEMIC per al disseny de la seva nova pàgina web on es mostren totes les solucions de pesatge, ensacat i paletizació segons el tipus de maquinària o el sector. La pàgina web està disponible en 4 idiomes per a poder satisfer la demanda global d'aquest tipus de solucions..

Visita la web
Veure casos d'èxit de: | Projectes Web

ARPA Laboratori Dental

ARPA Laboratori Dental és una empresa de solucions protètiques que aporta als professionals del sector dental pròtesis dentals d'alta qualitat amb la més alta tecnologia, materials i tècniques de fabricació. La pàgina web també inclou un configurador de comandes Online perquè els protètics i els odontòlegs puguin sol·licitar pressupost de forma fàcil i ràpida.

L'any 2018 van confiar en SEMIC per a desenvolupar la pàgina web i el sistema de comanda Online pioner en el sector dental a Espanya.

Visita la web
Veure casos d'èxit de: Sanitat | Projectes Web

Flower

Flower és l'empresa lider al mercat de la jardineria durant més de 60 anys. La marca ha consolidat la seva posició al mercat nacional i internacional exportant els seus productes a més de 24 països.

SEMIC ha estat l'empresa escollida per crear una nova pàgina web a l'altura d'aquest referent mundial. Destaca l'alt grau de interactuació de l'usuari amb la pàgina gràcies als consells que ofereix la marca sobre l'ús dels seus productes i al seu contingut en format video.

Visita la web
Veure casos d'èxit de: | Projectes Web

Visit Salou

El Patronat de Turisme de Salou va confiar a SEMIC la renovació de l’estratègia digital del municipi amb l’objectiu de convertir-se en una pàgina web referent per a tota la Costa Daurada. S’han dut a terme modificacions de usabilitat i accessibilitat per millorar l’experiència de l’usuari en els diferents contingut que presenta el portal web. 

Visita la web
Veure casos d'èxit de: Administració pública | Projectes Web

Kriskadecor

Kriskadecor és una empresa nascuda a Montblanc (Tarragona) el 1926, amb un model de negoci que ha anat evolucionant fins a traspassar fronteres, reinventant el concepte de cortines metàl·liques que ha enamorat a empreses com Google o Paypal i ha vestit la gala dels Oscar de Hollywood.

SEMIC ha estat l'escollida per crear una pàgina web a l'altura d'aquesta empresa referent a nivell mundial, en la qual es destaca un gran treball de disseny i usabilitat per comunicar la seva proposta de valor.

www.kriskadecor.com

Visita la web
Veure casos d'èxit de: Retail | Projectes Web

nids: 794+474+186+25+541
×
×