Shop SEMIC

Hem dissenyat la nova pàgina web i App mòbil de Mercolleida

23-10-2018

Els més d'1.500 usuaris actius mensuals que té la web de Mercolleida, la llotja dels mercats agrícoles i ramaders, ja poden gaudir de la nova pàgina web que es va publicar a principis del mes d'octubre. 

La nova pàgina web presenta un disseny atractiu i modern en concordança al seu logotip que també s'ha actualitzat.

Es tracta d'una pàgina web responsive que s'adapta a qualsevol tipus de pantalla, independentment que el dispositiu sigui un ordinador, un mòbil o una tablet.

Inclou noves funcionalitats com la possibilitat de consultar els històrics de cotització a través de gràfics estadístics, la compra de contingut especific a través de la pàgina web o la possibilitat de subscriure's als seus plans personalitzats per estar informat en tot moment dels canvis que es produeixen en el mercat, a més d'una àmplia secció de notícies del sector agrícola i ramader.

Disposa d'una aplicació mòbil desenvolupada per a dispositius IOS i Android perquè els subscriptors i usuaris puguin realitzar consultes a través dels seus dispositius mòbils i d'aquesta forma substituir el servei que donaven als seus clients a través de missatges SMS.

Pots visitar la nova pàgina web clicant al següent enllaç o descarregar la seva aplicació des de l'Apple Store o Google Play Store.

Compartir en:

×
×
×