Ens reinventem a l'Administració Electrònica

Ara, les solucions que oferim a la Administració Pública tenen nom propi, eCityclic. Aquest nou concepte pretén apropar l'Administració Electrònica als ciutadans així com millorar la gestió interna dels propis Ajuntaments i altres entitats públiques

Descobreix la solució Portal Municipal >>
ecityclic

Portal Web Municipal

La finestra oberta de l'Administració cap als ciutadans

QUÈ ÉS EL PORTAL WEBMUNICIPAL?

és una plataforma web d'informació, comunicació i serveis de l'Administració Pública que permet millorar el rendiment i l'eficiècia de les relacions amb la ciutadania.

La informació d'interès sobre el municipi: notícies, agenda, mapa i geolocalització dels serveis i llocs d'interès, galeria d'imatges, formularis de contacte, etc. es posa a l'abast de la ciutadania amb una imatge actual, informació estructurada, fàcil de trobar, dinàmica i intuïtiva.

La pltaforma, que és accessible a través de qualsevol dispositiu mòbil i compleix amb els estàndards d'accessibilitat i usabilitat, també permet integrar dins del portal microsites per a cada regidoria o àrea de treball, amb una gestió que permet publicar continguts a nivell independent.

Més informació
  • portal web

METODOLOGIA D'IMPLANTACIÓ

La nostra metodologia es basa en una organització i estructura interna dins la mateixa Administració i també en la participació dels ciutadans en l'elaboració dels portals web de 'Administració. Aquestes són dues de les claus per a l'èxit del projecte. Nosaltres adaptem els continguts i serveis les necessitats de cada organisme.

Contacta directament amb el nostre consultor
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.