Shop SEMIC

15º Congrés ANECORM (sector Sanitari)

Fecha: 
10/26/2022 - 10:00 a 14:00

SEMIC participarà en la 15ª edició del congrés ANECORM (CONGRÉS NACIONAL D'INFERMERIA COORDINADORA DE RECURSOS MATERIALS) que se celebrarà a Barcelona del 26 al 28 d'octubre de 2022.

El programa científic aprofundeix i analitza les últimes novetats sobre logística, legislació, gestió del medi ambient, selecció de dispositius, formació i recerca. També es debatiran qüestions professionals relacionades amb aquest sector tan versàtil i complex com és el de la gestió dels recursos materials.

Aquesta edició porta per lema “Construint pilars per a la sostenibilitat mediambiental” i SEMIC participarà de manera rellevant en la taula rodona número 6 del divendres 28 a les 10.15h, titulada "Transformació digital en la millora del dia a dia per a infermeria: Next Generation". Aquesta taula rodona comptarà amb la participació de Jordi Solé, Director Tècnic de SEMIC, juntament amb Laia Lacueva (Coordinadora de la Direcció Infermera de l'Hospital de Mar) i Mª José González (Supervisora del departament de logística i RRMM d'infermeria de l'Hospital Universitari Central d'Astúries). 

En la pausa cafè els assistents també podran parlar amb personal SEMIC que s'acostarà al Congrés per a comentar la nostra solució Smart Hospital, amb un mòdul específic per a la gestió d'actius i recursos materials que resulta de gran utilitat en molts centres sanitaris on ja està instal·lada.

Compartir en:

×
×
×