Shop SEMIC

Apple afegeix a SEMIC a la seva xarxa de consultors especialitzats

27-05-2022

Apple atorga el segell d'Apple Consultants Network a empreses independents especialistes en tecnologia i productes Apple, apps i serveis de desplegament i/o financers. Aquesta distinció de Consultors Certificats d'Apple demostra el coneixement i esforç del nostre equip, el qual s'esforça cada dia per ajudar a les empreses a integrar la tecnologia en els seus negocis per augmentar la seva rendibilitat. 

Som especialistes en solucions Apple per a la teva empresa, t'ajudem a integrar equips Mac, iPad o iPhone en el teu negoci. Generant valor, automatitzant processos i posant la tecnologia i els millors equips al servei de la teva companyia. Identifiquem la tecnologia d'Apple que millor s'ajusta a la teva empresa, la implantem, gestionem el seu cicle de vida i oferim formació als teus usuaris. Som capaços d'integrar les tecnologies Apple amb altres existents, com solucions de xarxa, de seguretat, o de gestió de dispositius mòbils (MDM), entre d'altres, perquè el teu negoci sigui més productiu, segur i eficient. 

Aquesta nova distinció se suma a les ja atorgades per Apple amb anterioritat corresponents a Distribuïdor Autoritzat, Servei Tècnic Oficial i Especialista en Educació. És tot un orgull com a professionals ser reconeguts per la marca i augmentar el nostre nivell de compromís.

A SEMIC som partners de marques líders del mercat tecnològic, cosa que ens permet oferir les millors solucions per a entorns complexos. Microsoft, Aruba, Fortinet, Jamf, Adobe o LG entre d'altres. 

Consulta tot el que Apple i SEMIC poden fer per la teva empresa aquí.

Compartir en:

×
×
×