Arriba l'IT World Edu9

20-03-2017

Durant els dies 21 i 22 de març tindrem l'oportunitat de parlar Transformació Pedagògica en una trobada de referència en el sector tecnològic i educatiu que és visitat per més de 800 professionals cada any.

 

La transformació pedagògica que està vivint el sector posa la mirada en els partners IT com SEMIC, que adquireixen un paper determinant en aquest procés, per donar el suport tecnològic necessari per afrontar aquesta digitalització. El sector educatiu necessita partners de confiança que siguin capaços tant d'acompanyar al centre educatiu en el seu canvi metodològic, com senzillament de proporcionar els equips i dispositius en les millors condicions. Perquè en el camí cap a aquesta transformació pedagògica, el centre decideix en quina part del procés li pot ajudar SEMIC.

En el nostre estand número 05 parlarem de tot això i molt més:

 

HP Reinvent The Classroom - Transforma el teu centre educatiu

Vine a veure com t'ajudem a fer servir la tecnologia i les solucions més innovadores per passar d'un aprenentatge tradicional a un realment digital. RTC és un programa impulsat per HP, Intel, Microsoft i Smart, que SEMIC t'acosta per convertir l'aula en lloc per explorar, compartir, crear i molt més. Reinvent The Classroom RTC crear experiències d'aprenentatge de gran impacte, mesurables i rellevants i sempre aliniades amb els objectius marcats pel centre. RTC situa el focus de l'aprenentatge entorn alumne, de manera que contribueix a que construeixi els seus coneixements a través de la descoberta i l'experimentació.

Visita'ns al nostre estand número 05, t'explicarem com podem ajudar-te en la transformació del teu centre amb RTC.

 

TALLER DE BONES PRÀCTIQUES:

Coses que no sabies sobre l'Office 365.

Treballes amb Office 365 i t'agradaria conèixer tot el seu potencial? Els nostres especialistes oferiran una xerrada i et descobriran coses que no sabies sobre l'Office 365. No te la perdis!

El dia 22 de 12: 15h a 12: 45h Sala 5  +info 

 

I a més ...

SORTEIG WESTERN - Visitar al nostre estand té premi: participa en el sorteig de dos discos durs Western Digital +info 

SORTEIG TALLER EINA - Sortegem un taller de 2 hores per posar-te al dia de les eines tecnològiques que més t'interessin. Hi ha 5 tallers disponibles +info

 

... I descobreix per què SEMIC és el teu partner IT per a l'Educació.

 

 

Compartir en: