Shop SEMIC

Canvis en el llicenciament de Google Workspace

25-10-2023

Com a Google Cloud Partner, ajudem a millorar la competitivitat d'empreses com la teva i et posem al dia de les seves principals novetats i actualizacions.

 

Recentment Google ha informat que els clients de llicències de Google Workspace tindran noves tarifes a partir del 5 de febrer del 2024. Aquesta actualització respon a les noves funcionalitats de la suite de Google Worskpace, la capa d'innovació que comporta, així com l'ajustament als preus actuals del mercat.

A SEMIC disposem d'una alta especialització en Google, tant a nivell tècnic com a nivell comercial, per implantar les solucions Google per millorar la competitivitat de les empreses i també del sector educatiu. Ser Google Cloud Partners ens brinda la capacitat de dotar a empreses i centres educatius dels millors dispositius Chrome, equipant-los amb una capa de gestió, seguretat i productivitat i amb totes les dades que necessiten al seu abast. I tot això, amb l'assessorament tècnic i comercial que puguin necessitar.

Si vols ampliar informació sobre les actualitzacions de Google, no dubtis en contactar amb nosaltres o visitar el nostre site Google per Empreses.

Compartir en:

×
×
×